thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Dagens krigsskada.. ja han försökte bita tag i armen, hann precis dra upp den så han kom bara åt lite. Dock fick jag klorna rakt på mig, kändes verkligen bra..
Nä huvudvärk hela dan som vanligt men ska väl försöka sova snart.. 

-

Kategori: Allmänt

Ja såhär såg vi då ut på skivan som var tidigare i veckan, jaa jag hade faktiskt långklänning på mig..
Dagen har varit lång och jobbig.. när jag har sånahär dagar vill jag bara ta min bil, åka hem o hämta min älskling och bara åka iväg. Bara han och jag o bara njuta av stunden o glömma allt annat..
 

-

Kategori: Allmänt

Ska snart ner o jobba, ser ut att bli bra väder i alla fall.
Nu har mitt schema ändrats för denna månad då jag ska få trappa ner lite. Skulle egentligen bara jobbat till måndag men slutar på onsdag istället. Men är ledig nästa helg så det är skönt.

-

Kategori: Allmänt

Jag antar att jag bara är less på det hela. Att det alltid ska vara mitt fel, att det alltid ska handla om hur jag beter mig, att det bara är jag som gör fel, att jag är fel, att det alltid är jag som ska ändra mig.
Tidigare har jag alltid tagit på mig skulden, att det verkligen är mig det är fel på. Jag har jobbat så hårt för att inte ligga där nere på botten och anklaga mig själv. Men den här gången ser jag, att det är faktiskt inte mitt fel.
Vad det än är så har man alltid så jävla många krav på sig, du ska vara på ett sätt och bete dig på ett annat.
Hur kan man ta sig rätten att bestämma över andra? När försvann dina egna val, där du själv bestämde vad som är rätt och fel?
Jag har aldrig satt några krav på dig eller bestämt vad du ska göra.. Så varför känner du att du måste göra det mot mig?
Sen förstår jag inte hur du kan skylla det på mig.. Det var du som gjorde ett val, DITT val. Jag hade ingenting att göra med det. Jag förstår en del av det när du säger att du gjorde det för mig, men jag bad dig aldrig att göra det och det skulle jag aldrig göra heller.
Jag har försökt så länge att gottgöra för något som hänt för så längesen.. men hur länge ska jag behöva
betala tillbaka för det? Jag hade släppt allt för längesen, så varför kan inte ni göra det?
Jag väljer ingen sida, det finns inga sidor att välja. Jag har inte valt någon framför den andra. Ingenting har ändrats från min sida, jag är samma person och vill fortfarande ha dig kvar. Men det verkar som om du står inför ett val, ditt val. Där du väljer hur du vill göra, för att du vill ha det så. Tänk på dig själv, ditt val, ditt liv.
Ingen kan ta det ifrån dig.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Det blev en lång natt, men väldigt trevligt vare. Mycke dans och skratt. Nu känner man sig ganska sliten men ska snart åka ut mot jobbet.
 

-

Kategori: Allmänt

Jaaa jag vet dålig bloggning men har varken haft tid eller ork..
Ja nu är de påsk då så idag bär det av mot gnesta.
Ska bara packa klart de sista som ska med och sen packa de till flytten.
Asså fatta att när jag kommer hem bor jag på 17de våningen! Såååå nice. 
Nä nu måste jag göra lite nytta så jag blir färdig någon gång..
 

-

Kategori: Allmänt

Jaa alltid lika kul att vakna av att man har blod i halsen...not.
Nu kommer jag ju knappast kunna somna om..
Ah efter att jag slutat på jobbet så har jag bara legat inne, mår inte så jättebra efter dessa dagar, vilket kan va anledningen till att jag nyss vaknat på hemskaste sättet ever. Men ah det har inte varit så mycke sömn under nätterna och sen jobba 12 timmars pass på det.. Dessutom fick jag sova på soffan inatt, hmm eller säger man igårnatt? Ahja där blev det i alla fall minimalt med sömn, inte för att jag klagar, jag kan sova på golvet till och med men man vaknar ju för minsta lilla när man ligger där.
Hade ju hoppats få sova ikapp denna natt men ah det blev ju förstört.
Nu är jag ledig i 9 dagar och det blir mycket tid på mig själv för att hitta en bra balans och förhoppningsvis få tillbaka lite självförtroende och känsla. Ska även hinna träna en del.
Ska försöka hinna med ett pass innan jag åker ut till Eleni imorgon.
Justja jag och mamma åt kinamat idag och det var sååå gott. Sen skulle jag köra hem och vi hade mammas bil.. Säger bara såhär.. min bil är så mycke skönare *PUNKT*

-

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad det är men jag känner bara att det inte är på topp längre.. Visst kör jag på hårt ändå och gör så bra jag kan men det känns bara ibland som om jag liksom backar i utvecklingen istället för att komma framåt.
Jag vet inte om det är huvudvärken som gör det svårare eller om det är att det har varit så mycke den senaste tiden...

-

Kategori: Allmänt

Trots att jag varit totalt zombie idag så har det gått helt okej. Har tränat dessa två killar idag och det är skönt när man börjar se lite resultat.
Ah ska väl snart lägga mig, huvet håller ju på att sprängas.. Ena mitt öra är helt rött och varmt wtf?? ingen aning om vad de e men det är bara ena örat och de ser ju helt muppat ut..
 
 

-

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen tillbaka ute på jobbet, finns inga ord hur trött jag är just nu. Efter att nästan somnat bakom ratten och blivit stoppad av polisen så tänker jag sova. Ska upp om om mindre än 3 timmar.. har 4 stycken 12 timmars pass kvar innan jag får ledigt.. mår dåligt redan nu. Ser inte fram emot mina 12 timmar imorrn med 60 hundar.

-

Kategori: Allmänt

Ja denna dag har gått snabbt känns de som..
Dagen började med att jag skulle byta mina däck på bilen men då vi inte hade alla grejer skulle vi åka o köpa de.. Slutade med att vi åkte till Årsta däck där dom fick fixa de istället..
Två av däcken var väldigt slitna, så de tyckte att jag skulle byta ut dom.. Men det är ju onödigt att bara köpa två nya och ha de andra två gamla så bestämde att de skulle byta alla 4 istället.. Så nu har min bil nya fina och bra däck, den flyter fram asnice! Sen åkte jag och köpte nya sidospeglar då de jag har är dåliga.. så ja nu är jag några tusen fattigare.. Fan va denna bil kostar pengar.. Men det är den värd, min bil är klart de bästa köpet hittills, jag bor i stort sätt i min bil. Och ja den är både superfin och asskön att köra, stor så jag får plats med hundarna i den också.
När alla ärenden åkte jag till lina o åkte sen iväg för att kolla på en ny dator.. fyfan kostade mer än vad jag trodde, så ah de får vänta lite och jag får hoppas att min data överlever denna månad..
Åkte långt ut på jag vet inte vart.. typ ute vid högstabanan.. regnade gjorde det i alla fall men där släppte vi ut Enzo så han fick springa runt o leka medans vi satt o tog skydd i bakluckan..
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Ja natten var väl sådär, det var en sån där natt då man hade behövt det där trygga hos sig. Den där armen som omfamnar mig och håller mig nere på marken.
Men jag fick nöja mig med att hålla om denna fina lilla pojke.
Det är ändå ganska skönt när man är ute på jobbet då jag alltid slipper sova ensam.
Det var ju inte så jättekul att vakna upp o de ösregnar ute.. vilket de gjorde hela förmiddan.
Slutade vid 12 men stannade kvar för att diskutera lite grejer. Var klar runt halv 3, åkte o hämtade mamma i stan och resten av dagen har jag bara legat i sängen. Kollat på serier och lyssnat på musik. Inte ofta jag bara ligger inne men antar att det behövs lite då och då.
Imorrn ska jag byta till sommardäck, haha får se hur de går.. kommer bli en upplevelse.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

 
Det var en seg morgon men orkade i alla fall ta mig upp.
Idag kom fina Harry så det blev 50 minuters hårt träningspass med lydnaden. Så sjukt grym hund när man kommit igång, härligt när man får kämpa lite.
Ikväll blir det mer träning tror jag, styrka och drag med simpan.
Fast ah känner att kroppen är lite trött men det blir nog bättre efter man slutat jobba.
Nä nu måste jag ner och fortsätta de sista timmarna, mitt huvud skriker efter kudden men de är bara att stå emot. Hade ju varit skönt med lite sol..

-

Kategori: Allmänt

Det har blivit svårare att sova.. Det har blivit svårt att få bort tankarna. Det slutar aldrig riktigt.
Hur ska man veta att allt är bra? 
Hur ska man kunna veta att det inte sprider sig, hur ska jag kunna veta att det inte just nu i denna sekund finns överallt i min kropp.. 
Att det bara finns där inne, jag kanske inte märker de idag, imorrn eller nästa vecka.. men de växer där inne och till slut kanske det är försent.
Det är en sån hemsk sjukdom som har så många olika utseenden, så hur ska man veta när den slår till.
Nej jag kan inte sluta tänka på det, jag kan inte sluta gå runt och vara livrädd för att jag ska utsättas för den. 

-

Kategori: Allmänt

Nu är det lunch, först blir de ett träningspass sen få i sig lite mat och sen bara ligga i solen tiden som är kvar tills lunchen är slut.

-

Kategori: Allmänt

Igår kom jag tillbaka till jobbet, skönt väder vare i alla fall.
När jag hade slutat bestämde jag mig för att gå ut o träna drag med simpan då det blivit dåligt med de den senaste tiden, nu jävlar ska det tränas!
Än så har inte solen kommit upp men hoppas på en fin o solig dag!
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

 

-

Kategori: Allmänt

Så skönt att vakna imorse då vi fått elen tillbaka, det var lite panik är ett ögonblick då jag bara hade 7% kvar. Ja de tog bort våran el igår på morgonen för att hon tanten inte hade betalat elräkningen och om de skulle sätta på elen direkt igår så hade vi behövt betala 1600 och om vi väntade till idag så behövde vi inte betala nånting.. asså vafan är det för jävla fel med detta samhälle...
Ahja nu laddar jag upp mobilen i alla fall, den måste ju va fullladdad nu när man är ute iskogen så man kan ta mycke bilder.
Ska snart åka o hämta balto igen och sen drar vi till lina. Får se vart vi hamnar idag. Ser ut att v finare väder i alla fall!
 

-

Kategori: Allmänt

Dagen har spenderats med lina och hundarna. Lika roligt som alltid, avslutade dagen med en barbacketur på min ädla springare haha.
La upp denna bild på fb och asså jag säger då de, jag kan inte sluta kolla på bilden! Han är så grymtjävla otroligt snygg! Och jaa haha de verkar andra också tycka har typ fått 180 likes och en massa kommentarer om hur fin han är. Ja jag är lyckligt lottad som har en så otroligt ståtlig kille och att jag kan säga att han är min gör mig så otroligt lycklig.