thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Det är bara du och jag som vet sanningen.
Så kommer det alltid att vara. 

-

Kategori: Allmänt

Det har varit en skön dag idag, tränade hårt med fina H. Han är så duktig och superhärlig att arbeta med.
Fin kväll blev det också, himlen var helt rosa/orange.
Dock var det något som fick mig att sakna focus idag, tårarna rann längs min kinder när jag var ute på promenaden. Det är så tomt, han har lämnat ett sånt stort hål i mitt hjärta som gör att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Det är jobbigt när jag tänker på det, jag försökte verkligen med allt. Varenda liten lösning bara slängdes i soptunnan direkt. Nej det slutade verkligen inte som det skulle. Och just nu vet jag inte ens om han lever eller inte. Nej han skulle ha stannat hos mig, vi var skapta för varann. Vi passade varann som handen i handsken.. Det slutade alldeles för tidigt..
Kom även på idag när jag pratade med en kund, att jag i år kommer missa hundmässan. Jävla pisskit!! 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Om du inte är nöjd, gör något åt det.
Om du inte gillar det, sluta. 
Om du tycker om det, fortsätt.
Gör det du vill, tyck vad du vill.
Den enda som kan ändra något är du själv, ingen annan. 
Sluta dra upp alla onödiga bortförklaringar, börja idag.
Börja nu.

-

Kategori: Allmänt

Tja jaja jag vet dålig bloggning men har inte så stor lust.
Sitter just nu och äter frukost, nu är det helg. Kommer alla ha en lugn och skön helg eller?
Själv jobbar jag, och nu slutar jag inte på söndag utan jobbar enda fram till tisdag.
Hääärligt. Nä men just nu känns det bra, sålänge jag inte får någon jävla skitfeber.
Det är typ bara 9 dagar kvar tills jag lämnar Sverige!! wohooo ska bli så jävla nice, hoppas bara att jag kommer kunna koppla av och njuta och inte bara längta hem till jobbet som jag oftast gör haha..
Längtar tills jag är där, då jag kan gå upp tidigt, dra ut och springa i solen. Finns inget bättre än att träna utomlands, älskareeeeee. Dieten kör jag stenhårt på nästa vecka, måste ju vara toptrim då ju.
Idag kommer min favorit schäfer H hit, längesen han var här nu så har saknat det lilla monstret. Alltid kul att träffa hans ägare också, han är världens skönaste människa.

-

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Ahh är på jobbet som vanligt. Igår fick det bara bli en halvdag, hade feber på morgonen men eftersom jag inte är den som bara sjukskriver sig så fort man känner sig lite dålig så gick jag ner o jobbade vid 7 ändå. Dock ville kroppen verkligen inte samarbeta så hade världens jävla huvudvärk och benen var helt bortdomnade. Vid lunch fick jag ge upp och sjukanmäla mig, tog två tabletter och sov hela eftermiddagen.  Efter det kändes det mycket bättre. 
Idag har jag krattat men blev så förbannad när man krattar krattar och krattar och sen kommer jävla skitvinden och blåser ut alltihop. Så ah nu ska jag fixa med något annat istället. 

-

Kategori: Allmänt

Här var det som jag fick med mig igår, idag blir det skor och kanske försöka hitta lite julklappar.
Det är svårt eftersom vi snart ska flytta, finns liksom inte så mycke man kan köpa då vi ändå ska rensa allt skit.
Menmen
Har hunnit träna en timma nu på morgonen så det är skönt.
Nu ska jag börja fixa mig sen åka ut till Haninge.
 
 

-

Kategori: Allmänt

 
 
Ska snart sova. Dagen har gått bra, har inte haft en lugn stund haha åkt fram och tillbaka hela dagen men den har varit rolig. Dock väldigt kall..
Körningen gick bra haha blev mycke tutande, blir så trött på människor de flesta verkar inte veta vad grön och röd gubbe betyder..
Menmen..
Åkte till Haninge och mötte upp lina sen drog vi in till stan, gick runt lite i affärer, köpte lite nya träningskläder(bilder kommer imorgon) sen käka vi och sen blev det bio. Tyckte filmen var väldigt bra, hatar dock när det alltid ska sluta mitt i, liksom hallå man vill ju veta vad som ska hända nu inte behöva vänta typ två tills man får reda på det..
Det var i alla fall kul att hinna träffa lina, är ibland rädd att jag inte ska hinna.. men för att må bra känner jag att jag minst måste hinna träffa henne en gång varje vecka och denna vecka hinner jag till och med två gånger. haha vi ska till Haninge imorgon, måste hitta nya träningsskor också ju. Får hoppas att det blir en lunch på subway mihihh
 
 

-

Kategori: Allmänt

Påväg ner till stallet nu, var tvungen att ändra tid för körlektionen då de sa att det var en kille som behövde min tid. Och snäll som jag är så sa jag att det var ok för mig att byta. Dock blir det lite stressigt då jag ska vara där 13.40 men jag bad tommy om det skulle vara okej om han hämtade mig i nyfors. Då vinner man lite tid iallafall. 

-

Kategori: Allmänt

God morgon!
Vaknade tidigt imorse så körde ett hårt träningspass på 1,5 timme. Var väldigt skönt.
Ska snart åka till körskolan, nästsista körningen nu och vi ska köra i stan. Fyfan asså ingen tagg på den.. menmen.
Efter det åker jag direkt ner till stallet, saknar hästen ganska mycket just nu.
Efter det, tror att jag kommer åka direkt från stallet in till stan med lina. Ska gå runt lite i affärer, käka och sen blir det bioooooo. Woopwoop.

-

Kategori: Allmänt

Har just nu lunch, kollar på Face off..
Gick upp vid 5 som vanligt, hade dock feber så man kände sig ganska hängig. Det är lite bättre nu men har fortfarande feber. Ahja är ju bara kvällen kvar nu sen kan jag spy och allt när jag är på väg hem.
Härligt.

-

Kategori: Allmänt

Har inte ätit något på hela dan och är fortfarande inte sugen på att äta något..
Mår så jävla dåligt just nu.
Och som om inte de skulle va nog så håller jag även på att bli sjuk..
Och som om jag inte redan har mycke skit i mitt liv så kommer de ännu mer.
Alltid är det nånting, tror fan allvarligt talat att det är meningen att jag ska vara själv. Eller så får man bara det man förtjänar och i mitt fall så är det alltså inte ett jävla piss.
Men ahh det hade känts bättre om det var som det alltid är, att det är jag som gillar personen osv och att det är jag som senare får dissen utan att få någon förklaring. Ja det hade känts bättre, jag vill inte vara den som dissar, den som får personen att må piss.
Och speciellt inte när jag vet hur ont det verkligen gör.
När man varit nere på botten och mått så dåligt att du bara inte vill leva, sen träffar du en underbar människa som får dig att lyfta från botten och upp mot ytan, du kommer upp över ytan och tar ditt första andetag. Det tar lång tid tills du får känna den känslan och när du väl har känt den vill du aldrig att den ska försvinna.
Men ja till slut blir du dränkt, du trycks längre och längre ner, till slut är du nere på botten igen. Ensam kvar utan att veta vart du ska ta vägen. Min värld rasade samman.
Ja jag fick genomlida det för ett tag sen, något som jag aldrig kommer glömma och något som besöker mig dagligen. Men jag vill inte att någon annan ska behöva känna samma sak.
Visst alla tar det väl inte lika hårt men man vet ju aldrig hur någon annan tar det..
Och nu är det jag som behöver ge samma öde till en underbar människa.
Nej fy det får mig att må dåligt redan nu.
Jag vill inte.
Men jag kan inte ha någon som är minst 3 timmar bort, jag har just nu inte den tiden och jag behöver någon som finns här, nära.
Jag vill heller inte ha barn och jag vill inte bli mamma nu när jag är 19. Vill dessutom inte bli mamma alls..
Nä fy hatar mig själv.
Men kan ju trösta mig själv med min förbannelse som jag tror att jag har. Om några veckor eller månader så kommer hon ha ett förhållande med nån annan. Som alla andra som har varit med mig.. så slutar det alltid.
Som sagt, förtjänar inte ett piss.
 
 

-

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har varit otroligt jobbiga.
Jag visste redan förra veckan att det skulle bli tufft. Jag visste att han skulle tas ifrån mig, men trodde inte att det skulle ske så tidigt.
På onsdagen ringde en man och sa att de kommer på eftermiddagen och hämtar honom. Då brast allting..
Tårarna rann, känslorna var splittrade.
Jag låg nere hos honom nästan hela dagen.
På eftermiddan blev det vår sista promenad, han fick gå lös som vanligt. Vi tränade ute på ängen en sista gång och sedan gick vi hem.
Han låg i mitt knä den sista timmen, jag kände att han visste vad som var på gång. Varje gång jag var tvungen att gå ut, höll han fast mig med sin tass medans jag försökte resa mig.
Ingen kan förstå smärtan som jag gått med de senaste veckorna. Alla val som jag blivit tvingad att ta.
Och alla dessa val har varit ett helvete att gå igenom.
I onsdags tog jag verkligen vara på varje timma, varje minut och varje sekund.
Den sista bilden var vår sista sekund tillsammans, efter det var jag tvungen att resa mig upp och överlämna honom till en främmande man.
Tårarna rann och han liksom höll om mig med sin tass, tröstande.
Men finns det verkligen något som kan trösta dig när du precis måste genom gå ditt livs största misstag?
Nej just nu är mitt liv ett helvete, det gör så jävla ont att behöva gå förbi hans rum och se att det är tomt.
Det finns ingen underbar prins som sitter där och kollar ut genom fönstret med sina underbart fina ögon och väntar på mig.
Tårarna rinner nu bara för att jag sitter och skriver om det, men jag kommer ingenstans genom att sitta och drömma om det som har varit.
 
E försökte i alla fall få mig på bättre humör igår och det tackar jag för. Jag fick köra Jeepen överallt igår, vi åkte o handla och den blev det max. Det hjälpte väl lite för stunden men det slutar alltid med att jag sitter o tänker på honom, vilket stort hål han lämnat i mitt hjärta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Det här är en av de jobbigaste dagarna i mitt liv.
Vill inte vara här.

-

Kategori: Allmänt

Tisdag idag, har varit segt hela dan så har bara legat i sängen. Åt midda nu innan jag drog, kan ju säga att jag blev väldigt chockad när pappa frågade hur det gick i bollnäs. Men ja det var ju bara att berätta allt, kändes dock lite konstigt då vi aldrig har snackat om just tjejer innan. Kan det vara så att han börjar acceptera det?
Lite roligt var det iallafall att vi kunde prata om det men som sagt kändes lite skumt. Nu väntar jag på bussen, har mörkerkörning och är klar vid 8, fy kommer bli sent ut till jobbet idag.

-

Kategori: Allmänt

Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn.
Sanningen sårar en kort stund, lögnen hela livet.
 

-

Kategori: Allmänt

Är trött, är så trött på allt som händer just nu. Ville inte att denna vecka skulle komma.
Vill inte åka ut till jobbet imorgon.
Vill inte gå upp ur soffan idag, vill inte åka till körskolan och jag vill inte köra.
Jag vill inte göra nånting.
Ingenting.
 

-

Kategori: Allmänt

I can't change
Even if I tried
Even if I wanted to

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Är nu hemma igen från gillinge, gick väl bra.
Sov ju pissdåligt inatt så är astrött och det är kallt ute.
Ska snart åka ner till stallet sen åker jag hem till eleni och sover där.
Har precis pratat med fredrik,det gör så ont i mig just nu. Jag vet inte hur jag ska kunna klara det här.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Grattis på 2 års dan till mig själv nu ska jag bara klara resten av livet också

-

Kategori: Allmänt

Med tårarna som faller längs mina kinder ska jag nu gå och lägga mig. Ska ha musik på hela natten och självklart blir det the civil wars som spelas. Vill egentligen bara somna in och aldrig vakna efter denna dag..

-

Kategori: Allmänt

Hemma från körskolan nu, fyy vilket väder.
Idag var det omkörningar på schemat, var väldigt kul. Älskar när man få upp farten och imorrn kommer det gå ännu snabbare då jag ska va på gillinge. Wohooo
 
Har nu köpt min biljett, på torsdag drar jag. Ska bli väldigt roligt.

-

Kategori: Allmänt

Idag blir jag tvingad att göra det största misstaget i mitt liv. Detta kommer jag ångra och få bära på resten av mitt liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Det spelar ingen roll vad du har på din kropp.
Med dina underbara ögon, det där fina leendet och dina mjukar läppar så är du vacker!

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

<3

-

Kategori: Allmänt

 
Stop me
Say you wanna stop me
Say you wanna stop me now!
But I???m leaving
Yes I'm gonna leave you
Yes I'm gonna leave your life
If it's just 'sorry'
I don???t want your sorry
I don???t want your sorry now
Is too late, you know
Is too late, you know
Wasted time!

Say
Do you wanna play for love?
Do you wanna play for love?
Say,
Do you wanna play for love?
Do you wanna play for love?

Your silence
Your silence
Your silence...aaaah
Silence
Your silence
Your silence

Wake me???
Say you wanna wake me
Say you wanna wake my life
But I know you
Yes I wanna know you
Yes I wanna know your life
If is just teasing
I will be your teaser
I will be your teaser now


Is too late, you know
Is too late you know
Wasted time

Say,
Do you wanna play for love?
Do you wanna play for love?
Say,
Do you wanna play for love?
Do you wanna play for love?

Your silence
Your silence
Your silence???aaaaa
Silence
Your silence
Your silence

Say, you wanna know me
You wanna know me
And try to let it out

And try to let it out

 

-

Kategori: Allmänt

Mitt fina hjärta.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Har nu legat här vaken sen kl 1, tankarna snurrar för fullt.
Ska det alltid vara såhär svårt?
Det spelar aldrig någon roll om vad det gäller, måste alltid kämpa tills luften går ur en och sen till vilken nytta?
Det är aldrig tillräckligt, jag är aldrig tillräcklig.
Det visar att alla hade rätt.. Jag klarar inte av någonting och förtjänar ingenting.
Det kommer vara en tom och jobbig tid nu framöver så det kommer inte bli så mycke uppdatering, inte för att den har varit så bra den senaste tiden heller men det har varit så jävla mycke den senaste veckan.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Kände äntligen för att ta fram pennorna och pappret. Dagens hittills resultat.
Blev inte så bra med skuggningen och bilden är missvisande menmen..
Enzo blev det i alla fall.
På något konstigt sätt tycker jag alltid bäst om mina bilder när de inte riktigt är färdiga. Tycker ju att den första bilden är finare än den andra.. men ahh så är det.
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt