thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Gick o la mig vid 9 och vaknade för en timma sen. Nu är jag pigg och kan inte somna om.. kuuul.
Nää får väl se om jag hittar någon bra film eller nått.

-

Kategori: Allmänt

Hur kan du använda ordet älska
när det enda du gör är att dölja.

-

Kategori: Allmänt

Nyduschad och ska snart börja städa. Vi åker härifrån runt 5 tiden tror jag.
 

-

Kategori: Allmänt

Katten är väldigt närgången just nu, hon ska antingen ligga på mig eller ligga precis brevid.. kan inte röra på mig myyys.
Dagen har varit lång men imorgon bär det av till jobbet.
Morgonen börjades på körskolan, efter det träffade jag lina och johana i centrum, käkade och gick runt lite.
Efter det var det bara att skynda sig hem och hämta hunden och gå ner till stallet. Vi hade lite otur på vägen hem då det började regna.
Sen åkte jag hem för att packa om till alla jobbgrejer.
Och jaa..eftersom det är som det är hemma så kommer jag troligtvis flytta ut till Täby, det är tydligen den enda lösningen. Inte för att jag blev förvånad.. men man hade ju hoppats på lite mera stöd än vad man fick. Men det är ju som vanligt, man får klara sig själv helt enkelt.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Tjenare, vi ska snart gå ner till stallet.
Sitter just nu och myser med lille missen
Igår var vi ju på middag, det var väldigt trevligt. Härligt att träffa alla och få supergod mat.
Efter det var man ju helt slut så när vi kom hem blev det att däcka ett tag i soffan.
Ahh annars då? Hmm ja jag har inte kommit så långt med mina beslut än, det är så mycket som måste vara rätt och måste funka innan. Och just nu vet jag inte hur det ska bli. Får hoppas att lite mer tid i stallet kan ge mig något svar på allt.
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Har inte varit så bra med sömn inatt, hade fortfarande många tankar i huvet kvar när jag skulle sova så ahh..
Nä detta är fan svårt.
Ska bara käka lite snabbt sen måste vi ner till stallet.

-

Kategori: Allmänt

Vi kom precis hem, har varit ute sen typ kl 11. Har varit ute i skogen och sen varit nere i stallet några timmar.
Känns som om dagen varit jättelång, skönt att vi äntligen är hemma.
Har haft mycke att fundera på idag, det är så svårt när det är så stora beslut som måste tas. Gått igenom för- och nackdelar och hit och dit. Och jag kommer inte fram till något bra, vet inte hur. Jag vill inte vara den som måste välja mellan livet eller döden. Det är för svårt..
 

-

Kategori: Allmänt

Blev inte så mycke till sovmorgon idag menmen. Vi ska nog snart gå ner till stallet,har ju både häst och ponny idag. Gud det är redan fredag, tiden bara springer iväg. Imorrn blir det upp tidigt till stallet och sen ska vi åka ut till mormor och morfar. Ska ju ha lite födelsedagsfirande då jag jobbar hela nästa vecka, tur att man var ledig nu i alla fall. Den senaste tiden så har jag ju missat väldigt mycke tid med familjen, alla middagar och liknande sker oftast när jag jobbar så det har varit lite tråkigt. Men nu får jag äntligen träffa alla i familjen, kommer inte ihåg när det senast var..
 
 

-

Kategori: Allmänt

Inatt drömde jag om dig.
Hörde hur ditt hjärta slog.
Kände dina andetag.
Kände din värme.
Det fick mig att inse hur mycket jag verkligen saknar dig.

-

Kategori: Allmänt

Tjenare, just nu ligger vi och tar det lugnt framför tvn. Fin dag har det varit idag, körningen gick bra idag med wohooo. Dock så kan jag inte göra proven förrens i januari vilket suger.. hade ju velat hinna nu i november december men alla platser var tydligen tagna.. syynd.
Men ahja får kämpa på ändå rååå.
Red fina kiwi idag, guud var ju över två veckor sen om inte mera.. Red ut med hanna, red runt hundängarna. Första gången man fick klä på honom reflexer och grejer, ahh nu börjar ju den årstiden. Bra gick de i alla fall, sen var hanna jättesnäll som skjutsade hem mig och Bo.
Idag fick jag ett mess från jobbet som hade pratat med schäferns ägare, alltså den svarta som jag tränat nu i någon vecka. Han ville tydligen att jag skulle ringa honom sa maria så hade hon messat ett nummer. Försökte ringa med kunde tydligen inte nå fram.. vet inte om det var fel nummer eller om det är hans jobbtelefon men lämnade i alla fall ett meddelande så får se om jag hör något mer. Annars får jag prata med britten imorrn och be henne skicka numret igen.
Undrar bara vad det handlar om.. vet inte om han tycker att jag gjort något fel eller vad det nu kan va. Lite smått nervös faktiskt. Men jag får hålla ut och se om han hör av sig.
 

-

Kategori: Allmänt

God morgon! Äntligen sista dagen på körskolan för denna vecka, skönt då kan man få lite mera sovmorgon imorrn.
Jaa kommer ju vara där ett tag sen blir det hem och hämta hunden sen drar vi ner till stallet och rider. Ser ut att bli bättre väder idag häääärligt.
Ha en bra dag allihopa!
 

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för typ en timma sen, fyy för att gå i detta mörker såg fan ingenting. Tur att man hade hunden med sig. Körningen imorse gick jääääävligt bra om jag får säga det själv, måste verkligen sluta tänka för mycket. Det har vi båda nu kommit fram till så han ser nu till att se till att jag inte fastnar och istället tänka på något helt annat och det funkar!
Efter det var det bara att åka hem och hämta Bo, skulle ju gå på R1 idag så fick ha med mig honom på körskolan. Haha det tyckte han va kul, mycke roligt folk tyckte han. Träffa en jättetrevlig tjej, vädigt roligt. Vi snacka mycke och hon hade en rottis, den var väldigt fin. Efter R1 stog vi och snacka typ 40 min haha tiden bara försvann, ahh trevligt var det i alla fall. Snygg var hon också heheh.
Nää nu ska vi bara ligga och ta det lugnt i soffan. Någon som vill komma och joiiiiina oss?
 

-

Kategori: Allmänt

God morgon ska nu bege mig till körskolan. Guuuuh hade velat få lite sovmorgon..
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

We're smiling but we're close to tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting for the first time

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit ute i typ 2 timmar skulle jag tro, hade ingen mobil med mig så hade inte riktigt koll på tiden. Vi gick bara rakt ut i skogen sen kom vi ner till vattnet, vi var mittemot slottet såg det ut som. Satte oss på klipporna och bara satt en stund. Satt och lyssnade på tystnaden. Skogen har en tystnad som ändå är så högljudd på samma gång. Man hör hur träden flyttar sig för vinden, då och då kunde man höra en fågel kvittra, man hör hur löven följer vindens viskningar. Det är härligt att bara sitta där och lyssna. Plötsligt började det regna, satt där och kände regnet, till slut var jag helt dyngsur men det gör ingenting. Jag älskar regnet.
 
Igår var vi nere i stallet, först red jag lite på volten, Bo var så duktigt som bara låg där vid sidan av ridbanan och väntade. Sen red vi ut en liten stund. Även där var han duktig och följsam. Vi kom hem efter 5 tiden och då la vi oss och tog det lugnt. Vi båda var nog väldigt trötta, då hade vi varit ute i typ 7 timmar haha.
Skulle ha varit kul om man hade lite sällskap här ute men ingen pallar ta sig hit.. buhu.
Funderar på om jag ska ta ett skönt dopp ute i jacuzzin, skämma bort mig själv lite kanske.
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hos Eleni, kom hit imorse skönt att vara här.
Jag och Bo ska snart gå ner till stallet och fixa lite.
 
Det var lite jobbigt att lämna jobbet igår..
För över en vecka sen kom denna fina herre in.
Från början kunde man inte ens gå in i hans rum utan att han började morra. När en hund morrar vill den att an ska öka avståndet så ibörjan var det väldigt svårt. Han kom på en fredag så jag fick jobba med honom själv hela helgen vilket gick bra. Tränade med honom mycket men det är väldigt viktigt att alltid läsa av honom och lyssna.
På måndagen så hade vi gjort stora framsteg, hade alltså bara jobbat med honom i 4 dagar.
Han började vara med kontaktsökande fysiskt, innan ville han inte att man skulle röra honom och han gav mig mycket avstånd.
Denna vecka har jag också lagt ner mycket tid, det räcker med att man bara sitter i hans rum.
Från början satte han sig bara i andra änden av rummet och kollade knappt på en. Nu dyker han ner i knät, stryker sig mot en och pussar på en så att huvet nästan åker av. Det är svårt att inte fästa sig vid en hund när man jobbar så hårt med dom.
Har haft med honom på det mesta jobb som jag gjort utomhus. Har grävt i de nya rastgårdarna och då fick han följa med och springa som han ville.
Jag stog som sagt och grävde och varje gång jag kolla på honom hade han bytt plats och bara stog och stirrade på mig undrande för vad jag höll på med och varför jag inte lekte med honom istället.
I lördags var det kanske sista gången jag har honom, så jag bestämde mig för att ta upp honom i huset och sova med mig den sista natten.
Vaknade till dessa fina ögonen på söndagmorgonen, till dom ögonen önskar jag att jag kunde vakna till varje morgon.
Han är hos oss på obestämd framtid då han är ute för omplacering och eftersom jag nu är borta i över en vecka så kan det ju vara så att han försvinner. Önskar att jag kunde ta över honom, har försökt övertala mina föräldrar med det funkar inte som vanligt.
Varför han omplaceras är just för att han har tendenser att morra och liknade mot frun och ungarna i familjen. Och så har han några småbrister i spårandet så han skulle ev. ha omplacerats i alla fall.
Därför har jag lagt så mycke tid på honom och jag förstår att de har problem i familjen. Han är mer en enmans hund han tycker det blir för mycket med flera personer. Och han är väldigt speciell och kräver mycket. Men när man väl kommer in genom hans höga murar så är han den bästa hunden som finns. Jag är glad att han släppt in mig på riktigt, jag kan göra i stort sätt vad som helst och han accepterar det.
 
Det är nog det här som får mig att älska mitt jobb så mycket och som får mig fundera på vad jag vill göra i framtiden. Det är detta jag vill göra, rehabilitera hundar som har problem eller har det svårt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Ska snart ner och jobba igen, har världens jävla träningsvärk i baksidan av benen vettefan vad jag gjort..
Gått ganska bra idag, fint väder. Usch igår snöade det inte skönt..
Joo annars då.. hmm ja jag har drömt om att jag drunknar sen i tisdags, det är liksom så att jag vaknar och man får ingen luft, som att lungorna är fulla med vatten, hostar och hostar för att försöka få upp det, som att man får en kallsup. Jaa väldigt trevligt sätt att vakna på varje morgon.
Imorrn är i alla fall sista jobbdagen sen är jag ledig till den 28. På måndag åker jag till Eleni då dom åker utomlands, så ska bo där och passa Bo och lille missen. Ska bli kul, skönt att bo själv.
Nä nu måste jag jobba.
 

-

Kategori: Allmänt

Jag tänker på dig.

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

God morgon eller godkväll.
Blev hemskickad från jobbet igår efter att jag hade slutat.. Känns väl tråkigt hade klarat att jobba hela veckan ut. Meeen de tyckte att jag skulle hem och vila då jag jobbat 12 timmar varje dag sen i onsdags och de tyckte att helgen hade varit alldeles för mycket för mig.. Menmen har ju aldrig någon egen talan så det var bara att åka hem. Åker ut imorrn igen. Idag har jag bara legat i min säng, inte rört mig en enda centimeter.. har inte kunnat de heller då det känns som om huvet ska sprängas så fort jag rör mig.. skönt.
Gick upp för typ en timma sen för att få i mig lite mat i alla fall men nää var inte så sugen på de faktiskt.
Har nu tagit en kall och skön dusch. Hade hoppats på att huvudvärken skulle försvinna då, de brukar i alla fall hjälpa att duscha kallt men icke då.. Såå ja, antar att jag kommer ligga här tills imorrn då jag ska ut till jobbet igen.
Vill bara tillbaka och tillbringa mer tid med focus. Han är en sån otroligt fin hund när man lärt känna honom, önskar bara att jag hade kunnat ta honom. Men det funkar ju inte som det är nu då jag fortfarande bor hemma.
 
Ah nu är väl låten hyffsat färdig iallafall, är inte bra men vem fan bryr sig.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Måndag igen, ska snart ner och börja jobba. Helgen har varit hård, mycke hundar och kunder. Men tur så var det i alla fall fint väder. Ska nog snart boka tid för en undersökning då det nu har börjat bli värre. Men det får ske senare när jag är ledig, bara 7 dagar kvar nu.

-

Kategori: Allmänt

Tjoo inte mycke tid eller ork till bloggandet just nu. Mycket att göra på jobbet och när jag väl har tid över så försöker jag sova.
Det är ju några dagar kvar på jobbet.. typ över en vecka.
Imorrn är det första dagen på spårkursen, ska bli jättekul. Speciellt att se alla hundar och ägare som ska vara med, så spännande.
Det är mycket som händer just nu, många beslut som ska tas, många tankar.
Kroppen börjar säga ifrån lite nu och har haft otrolig svår smärta i benen och höften ett tag nu.. kanske dags att åka iväg och kolla upp det.
Ska snart gå o lägga mig, däckar snart. Får hoppas att valparna låter mig sova inatt..

-

Kategori: Allmänt

God morgon.
Gick upp för en halvtimma sen.. haha trött.
Ahh igår var det ju fullt upp, var nere i stallet på morgonen och red ut på finaste hästen. Gud vad mycke man saknar det.
Sen var det direkt till körskolan, lektionen gick pissdålig men hoppas att det kommer gå bättre idag men vet inte är ju fortfarande  väldigt trött
Efter det åkte jag hem och sov en stund, vilket behövdes. Sen bar det av till lina då hon fyllde år, ganska kul att träffa allihopa igen. Och tur så gillade hon presenterna! Och Enzo haha.
Ska snart börja åka till körskolan efter det blir det ut till Haninge igen till lina. Blir ju borta i 2 veckor nu så då måste man ju hinna ses en sista gång.
Sen har jag en till körlektion runt 2. haha mycke fram och tillbaka.

-

Kategori: Allmänt

 
Vi alla är nog som en spindel och sitt nät.
Vi väntar alltid på något och fångar det vi vill ha.
Vi skapar något vackert och ingen är den andra lik.
Det är så starkt men ändå så omtåligt.
Livet.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Är äntligen påväg hem. Dock så kommer det ta typ 3timmar då roslagsbanan inte går som den ska så måste åka en jävla massa ersättningsbussar.. kul. + att jag måste gå hela vägen och just nu dödar min höft mig.. vill just nu bara ligga i min säng meeeeeen nej nu får jag vänta 3 timmar. Upp tidigt imorrn också och som om det inte skulle vara nog så har jag feber. Förlåt för negativ inställning men hatar livet just nu.

-

Kategori: Allmänt

10 minuter kvar på lunchen.. fyy börjar känna mig sjuk, sitter och fryser o svettas och har som vanligt världens jävla huvudvärk. Fy vill inte bli sjuk nu, har så mycket jag ska hinna på mina två dagar som jag är ledig.. nejnejnej.
Imorrn är det både körning, stallet och paaaarty hos lina.. fan vet inte vilken tid körningen är.. om jag ska till stallet innan eller efter.. kommer jag hinna med allt.. nej och speciellt inte om jag blir sjuk..
Kan världen bara sluta gå emot mig och hata mig hela tiden.
Tack!

-

Kategori: Allmänt

God morgon.
Ska snart gå ner och börja jobba, först ska jag ge mat till valparna. Såå söta, en labbevalp och en cocker på ca 4 månader. Pluttisar.
Ganska mycket hundar inne men ska nog gå bra.
Igårkväll tog vi de bara lugnt, åkte till max o käka och sen kolla på film. La mig runt halv 10 och vaknade vid halv 5 imorse.

-

Kategori: Allmänt

God morgon!
Varit vaken sen fyra, såå skönt.. not.
Lång dag idag, jobbar själv 12 timmar + typ ingen lunch då vi har utbildningen från 12 - 14.30 typ..
Kommer nog vara ganska trött och har dessutom ganska ont i kroppen idag.
Jaja två dagar kvar bara sen är man hemma igen.. inte för att det kommer bli lugnare där precis..

-

Kategori: Allmänt

Nu har jag och erik lagat mat i typ en timma, gud tror jag avlider snart är så trött.
Ska nog gå o lägga mig snart, sov ganska dåligt inatt.
Mamma ringde idag om att jag fått brev från försäkringskassan wohooo jag fick mina pengar niiiiice.
Ahh har ont i huvet så ska nog sova nu..
 

-

Kategori: Allmänt

Tja, gick upp för en timma sen och ska snart ner o börja jobba. Igår gick jättebra, ashärligt väder. Får se hur det blir idag. Inte så mycke hundar än så länge men de kommer fler idag och imorgon.
I tisdags åkte jag med vovven till lina, hahah Enzo. Var typ rädd för henne och sen skulle han va kaxig och när hon närma sig såg de ut som han skulle pissa på sig. Haha men de hade roligt i alla fall, sprang o lekte.. typ.
 
Wohoo om typ 4 dagar fyller du år linaaaa!