thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Hur vet du egentligen vad som verkligen är sant. Hur kan du veta att det du känner just nu är sant, att det är rätt, att det är så du verkligen känner.
Hur vet du att det inte är din kropp som lurar dig, att den lurar på dig känslor för att bedöva smärtan som du egentligen känner. Att den lurar dig att känna de känslorna bara för att det är de känslorna som borde finnas. Men hur vet du att de verkligen är där?
Hur vet man att det är rätt? Om man aldrig känt?
Man känner ju olika med olika personer antar jag, men hur vet man vilken som är sann och vilken som då är rätt?
Känslor.. Känslor,känslor,känslor. Det finns så många, starka och svaga, meningsfulla och meningslösa, makt och maktlösa, stora och små.
Jag har alltid haft svårt med känslor.. Har alltid fått höra att jag känner för mycket.. Älskar för mycket, hatar för mycket. Antingen så känner jag allt eller så känner jag inget.
Alltid varit svårt att hantera.. att kontrollera. Och det har alltid varit svårt att veta vilka känslor som faktiskt är sanna.
Jag tänker på det ganska mycket. Hur kan folk veta? Vet de ens själva att deras egna kroppar och hjärnor ljuger för dom? Jag antar att de aldrig ens tänkt tanken..
Det finns så många frågor, så mycket som är oklart.. men finns det några svar?
Man går runt och väntar på något.. men vet inte vad det är. Är det värt det?
Du som nu läser detta.. Om du tänker på ditt senaste år.. eller de senaste åren.
Tänk på alla ansikten som du sett, tänk på de människorna du träffat, tänk på de människorna som fått äran att träffa just dig. Tänk på vad de kan ha tänkt, på vad de kan ha känt.
Tänk på den där personen du älskade.. Tänk på hur den personen var, tänk på hur den fick dig att må, tänk på de stunderna ni spenderade tillsammans.. Kan du se det framför dig? Värdesatte du den tiden?
Kommer du ihåg hur du var med den personen? Såg du glädjen och lyckan i personens ögon när den mötte din blick? Kan du känna det inom dig just nu, hur den personen fick dig att må i just det ögonblicket? Eller hur det kändes när ni för första gången rörde vid varandra?
Den känslan kommer du aldrig kunna känna igen. Den personen som du var kommer du aldrig vara igen.
Och du kommer aldrig se den glädjen och lyckan i personens ögon.
Tänk på allt som du aldrig sa.. Vad var du rädd för? Vad hade du att förlora och vad var det som du till slut förlorade..
Tänk på hur det skulle kunna vara, tänk personen du skulle kunna ha varit. Om du hade gjort andra val hade det sett annorlunda ut?
Vems ögon hade du sett in i?
 
Om du tänker på allt du känner just nu.. Hur vet du att det är sant? Hur vet du att de känslorna du kände var sanna?
Hur säker är du?
 
 

-

Kategori: Allmänt

Someday everything will make perfect sense.
So for now, laugh at the confusion, smile through the tears and keep reminding yourself
that everything happens for a reason.
 

-

Kategori: Allmänt

Tjaa ligger just nu i soffan med huvudvärk som vanligt, har snart börjat vänja mig vid det.
Filmen igår var rolig, ganska bra men som sagt de kan alltid bli lite läskigare men den var ändå bra.
Sov hos lina, hahah blev väckt några gånger under natten.. menmen.
Vaknade runt halv 8 då lina gick upp, låg kvar en stund till sen gick jag också upp så åt vi frukost. Sen skulle lina dra till jobbet så då drog jag hem, sov en liten stund innan jag började åka till körskolan. Gick väldigt bra idag, körde i trollbäcken.. hatar verkligen alla små vägar och skit men man måste ju köra överallt. Läraren tyckte också att det gick bra idag och tycker att jag börjar komma in i det bra nu. Känns bra.
Ska dit imorgonbitti också och sen bär det av till jobbet för att hämta hem fina vovven. Ska bli kul har lite nya saker jag vill testa.
Ska träna lite om en stund om huvudvärken kan försvinna nångång.. annars får jag köra på ändå.
 

-

Kategori: Allmänt

Har varit med lina idag, först var vi i haninge,köpte lite nya saker blev fintfint. Har precis färgat linas hår, jag gjorde ett bra jobb för att vara första gången att färga hår. Funderade på att göra mitt egna också men det får vänta ett tag till tror jag. 
Nu bär det in till stan för att se the conjuring eller vad den heter wohoo äntligen en skräckis, hoppas bara att den är bra. det ska tydligen vara den läskigaste skräckisen hittills säger dom. 
 

-

Kategori: Allmänt

Jaa är fett seg just nu och har världens jävla huvudvärk.. blir väl att sova snart.
Dagen har varit bra, har varit på jobbet och haft utbildning. Riktigt roligt faktiskt och roligt att träffa allihopa, inte ofta man träffar alla från de andra ställena och några som man aldrig träffat heller. Nä men roligt var det, tror alla tyckte det. Efter det var det klädprovning? Är det ett ord? Liiina?! Jaja i alla fall klädprovning... Tog sååå lång tid, haha alla var hungriga och jag var trött. Men allt var faktiskt ganska bra, får väl allting om nån vecka men ska de in för att tryckas också.. Allt ska ha namn fram och sen loggan i ryggen. Kommer bli asbra.
Nää ska väl sova snart kanske.
Imorrn ska jag träffa lina, drar till Haninge och kollar grejer. Ska även försöka köpa presenter till lina..hur nu de ska gå haha.
 

-

Kategori: Allmänt

Could you love somebody like that?
Could you attract someone like that?
Could you go where people can see someone like me?
Could you do that?

Would you face me?
Make me listen to the truth even if it breaks me?
You can judge me, love me
If you’re hating me, do it honestly

All I see are stepford-like lives
Needles and knives, beautiful lies
Bringing out the green in your eyes
Perfect disguise for envy and pride

Face me
Make me listen to the truth even if it breaks me
You can judge me, love me
If you’re hating me, do it honestly

-

Kategori: Allmänt

Kom precis hem.. Fyfan va lack jag är nu asså, skulle fan kunna bryta nacken av den där jäveln!
Bussjäveln körde på mig bakifrån och fortsatte bara att köra vidare.. Tack! Pajade fan hela min spegel så nu måste jag skaffa en ny!

-

Kategori: Allmänt

Jag behöver verkligen sova, har inte sovit ordentligt i över en vecka nu.. Har konstant huvudvärk och har nu börjat få svåra smärtor genom hela magpartiet..
Jaa annars då..
Har börjat med övningskörningen nu, var nere och körde med skolan igår och idag.
Gick ganska bra, vilket min lärare tyckte också så får hoppas att det fortsätter i samma riktning. Har lektioner så fort jag är ledig och vi har gjort ett schema så kommer ev ha körkort i slutet av november. 
Fredag idag, haha känns som typ onsdag. Ska snart ner till stallet.
Imorrn är äntligen utbildningen, ska bli så roligt. Hoppas vädret håller sig eftersom vi kommer spendera mycke tid ute antar jag.
På måndag hämtar jag hem hunden. Ska bli roligt, längtar.  Dock vet jag inte hur det blir, har ju körskola både måndag och tisdag, får se om någon här hemma kan se efter hunden medans jag är borta en stund. Annars får jag väl ringa och avboka lektionerna.. Nä nu måste jag byta om.

-

Kategori: Allmänt

There's a place that I know
It's not pretty there and few have ever gone
If I show it to you now
Will it make you run away?

Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Like a diamond
From black dust
It's hard to know
What can become
If you give up
So don't give up on me
Please remind me who I really am

Don't run away
Just tell me that you will stay
 
Will you love me?

Don't run away
Promise you'll stay
 

-

Kategori: Allmänt

Har precis käkat midda, de enda jag har ätit sen jag åt hos lina igår.. Som om de fick mig att må bättre.
Det går fan inte ens att prata med den här familjen.
Tänk dig själv.. Du sitter och försöker förklara hur du mår och det du får tillbaka är att din pappa sitter och tror att han vet hur det är, säger att det inte alls är jobbigt, att jag är fel och att jag får skylla mig själv.
Tack för din jävla förståelse och stöd.
 

-

Kategori: Allmänt

Telling someone how you feel is honestly the hardest shit ever

-

Kategori: Allmänt

Seg natt och seg dag.. Har inte ens lämnat rummet idag och börjar nu bli ganska hungrig.
Imorse hade jag ett kort träningspass men gav upp ganska snabbt, kände ingen mening det..
Annars har jag väl inte gjort så mycke mer än att ligga här, har fixat lite mer med låten antar att den typ är klar nu..
Tänkte försöka med en ny bild men orkade inte ens börja..
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Jag vet inte.. Känns som om jag håller på att bli sjuk igen.
Som om jag snart faller in i gamla vanor. Det är svårt att förklara, de e svårt att sätta fingret på, det är svårt för andra att förstå.
Jag vill inte, jag är rädd, jag vill inte tillbaka.. Men det har varit en sån stor del av mig, det har hjälpt mig att reglera mina känslor, de har fått mig att bli lugn, de har fått mig att ibland kunna förstå, de har fått mig att kunna tänka klart, de har fått mig att känna mig bättre..
Jag har så mycke frustrationer och aggressioner inom mig och jag får bara inte bort dom. Och det trycker så hårt inom mig, de pressar mig, de ber att jag ska göra det, försöker övertala mig om hur bra jag kommer må efteråt.
Men jag försöker vara stark, försöker stå emot, men det är svårt och jag vet inte hur länge jag orkar.
Det är 50 dagar kvar för mig att nå 2 år men 50 dagar är så jävla långt.
När alla dina tankar och röster ber om samma sak om och om igen, det är hårt, det är svårt och svårt för andra att förstå.
Att det alltid är en evig jävla kamp mot sig själv. En kamp om att alltid vara stark fast du egentligen är så jävla svag, du orkar knappt stå på egna ben men du tvingas springa för att inte försvinna.
Men detta lopp har inget slut, ingen mållinje.. Det finns ingen vinnare, bara en förlorare. Hur ska du kunna vinna när det inte finns någon mållinje.. Det visar bara hur omöjligt det är. Du ska springa för att överleva, springa för ditt liv, men till slut har du inga krafter kvar, inget att kämpa för och då har du inget annat val än att ge upp, sluta springa det eviga loppet som är utan slut. För de vet att du aldrig kommer att vinna även fast du försöker inbilla dig det.
Jag tror att jag gav upp för längesen, jag har bara försökt vara stark. Försökt fast jag vet att jag redan har misslyckts, har inte velat att någon ska veta. Men nu verkar det inte spela någon roll..
För vad spelar det för roll?
Ingen kommer någonsin kunna älska någon som är skadad, någon som inte finns där. Inte ens när du kämpar för att inte visa det.
Ja jag är värdelös jo tack jag vet det.  
 

-

Kategori: Allmänt

Tjenareee!
Dagen har spenderats med bestiii, först bjöd jag på lunch i Haninge och sen åkte vi vidare till Älvsjö för att träffa Jessica och den nye valpen. Asså gud säger jag bara, han var så himla söt!! Så liten och mysig. Ska bli kul att se hur han kommer se ut när han blivit stor.
Vi var väl där i några timmar tror jag.. haha hade inte så mycke koll på tiden.
Sen drog vi hem till lina igen och bara tog de lugnt. Och Enzo fortsätter att växa för varje gång man ser lillskiten.. förresten inte så liten längre..
Ahh är ju ledig hela veckan och har typ inga planer, tar dagarna som de kommer. Har stallet några dagar och sen ska jag ju på utbildning på lördag wohooo ska bli så kul.
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Jaa nu är jag hemma igen, känns konstigt som vanligt..
Är helt slut, både i kroppen och i huvet. Känns som om allt bara börjar gå utför.. kan inte säga exakt vad det är som utgör det för jag vet faktiskt inte. Är bara rädd för hur det kan sluta..
 
Ahh veckan har väl varit bra, börjat äta bättre samt träna. Ska väl försöka komma i bättre form.. Men får se hur det blir med det, inget går ju som man vill när man börjar må dåligt.
 
Man inser bara mer och mer hur lite kontroll man har över sitt liv. Du tror att du egentligen inte bryr dig, att det inte skulle ändra nånting, att det inte var något farligt som hände.. Men det kanske kommer långt efteråt..
Det spelar ingen roll om du låtsas att allting är bra, som om ingenting är fel.. För det kommer komma ikapp dig förr eller senare.. Och det kommer slå ner dig så jävla hårt.  Du kommer inte vilja resa dig, du vet att du kommer slås ner till marken igen.
 
Nejnejnej.. jag hatar det här, jag hatar mitt liv, jag har fan inte ens ett liv.. Jag hatar mig själv, jag hatar dig, dig, dig och dig... ahh och så du förstås..
Ahja ska väl kanske försöka sova lite.. inte ens det klarar man av längre..

-

Kategori: Allmänt

Se mig i ögonen igen och säg hur värdelös och patetisk jag är.

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Tjoo jobbat hårt hela morgonen och har nu passat på att sova lite under lunchen. Ska snart gå ner och fortsätta jobbet.
Sprang med nästan alla hundar imorse, efter det var det dags att börja fylla igen alla gropar på vägen.. Nu när det regnar så blir det ju gropar överallt och det blir väldigt svårt för bilarna att komma fram. Så det var bara att ta fram skottkärra och en spade och börja skyffla i med grus. Fy i helvete va tungt det var men skönt att få arbeta hårt. Såå ahh nu ska jag bara ge hundarna mat och sen återgå till gruset en stund, vill hinna bli klart med det idag.
 

-

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och erik o chillar i solen, grymt härligt väder!
Förmiddan har gått bra och eftermiddan kommer nog också gå smidigt.
Var ute med busgruppen idag, riktigt härligt i solen och mycke koppelträning blev de. Alla gick bra i slutet så träningen fortsätter.
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu o kollar på hela Sverige bakar wohoo.
Jag erik och wiweka har precis suttit o käkat midda myyys.
Dagarna flyter på som vanligt, mycke regn usch..men ska tydligen bli fint väder till helgen niiiice

-

Kategori: Allmänt

Usch känner sig sjukt sliten, tycker synd om alla kunder.
Idag gick jag upp vid 5, käkade frukost och började göra mig redo att jobba. Så kommer man ner i god tid och så möts man av "men du börjar väl inte förrens kl 10 idag?" Ehh say whaaat?! Går o tittar på schemat och så står det 10 -.-
Ahja de var ju bara att fortsätta jobba, inge mening med att gå upp o lägga sig igen när man ändå e vaken. Så de får bli sovmorgon imorrn iställe kanske..
Nä är grymt trött så ska försöka sova lite nu innan jag börjar.
Har ju sovit pissdåligt de senaste dagarna, drömmer bara en massa mardrömmar. Allting spelas upp igen, jag ligger där helt hjälplös, väntar på att någon ska hitta mig, ropar men ingen hör mig. Kommer de någonsin att försvinna? 
 
 

-

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Så nu har jag och erik suttit o gått igenom lite kläder. Vi ska ju beställa nya arbetskläder och det måste ju se bra ut haha. Nä men ska bli awesome när vi får in allt.
Ah ska väl försöka sova nu då jag inte sovit så bra de nätterna jag varit hemma..

-

Kategori: Allmänt

Äter nu lasangen som är över från igår yuuuumie.
Har nu pratat med erik och även hunnit prata med banken wohoo!
Nä nu måste jag ner till stallet.

-

Kategori: Allmänt

Tjaa ska snart åka ner till stallet men väntar på att erik ska ringa.. så seg.
Igår var en bra dag, dock inge skönt väder menmen.
Åkte först till lina och lillvalpen.. guud så han växer!
Sen var jag hemma en stund och tog det lugnt. På kvällen bar det in till stan, usch regnade hela tiden så blöt blev man men mysigt var det. Vi gick o käka på Hard rock cafe, det var aaasgott!
De va längesen man sågs så det var mys att ses igen och bara prata om allt som hänt de senaste månaderna.
Mycke som har förändrats antar jag haha.
Detta var vad man hade på sig, haha var ju ganska kallt sen när man var påväg hem..
Fint var det när man var påväg hem i alla fall
Som sagt jag älskar ju att vara ute och gå i nattmörkret, så alltid när jag är påväg hem blir det att man går en extra runda, så härligt.
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu o kollar på resor.. Funderar på om jag ska passa på att åka bort någon av veckorna då jag är ledig.. Får se om jag hittar någe bra eller så skiter jag it och fortsätter spara.. får se helt enkelt.
Saknar värmen, känslan, att göra vad som helst utan att bry sig, slippa tänka på allt och bara komma bort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Ligger och chillar i solen, en halv timma kvar sen är det bara att gå ner o kötta igen. Fullt upp som vanligt.
Innan lunch satt jag med lite pappersarbete och tog med mig lilla älsklingen så han fick hålla mig sällskap.
Han var väldigt nöjd över att få vara med en stund. Åhh han är ju såå fin! Tråkigt att han ska hem idag, men har varit kul att ha honom här över helgen i alla fall. Älskar hans ägare också, vi kommer väl sitta o snacka en stund som vanligt sen.
Här kommer även en söt bild på lilla kalle från igårkväll. Skulle gå in o lägga mig så ligger han redan där o myser. Lille sötisen!
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och käkar god midda, lagade thaiwok med pasta eftersom vi inte hade nudlaaaar..
Gott blev det, har fan överträffat mig själv denna vecka.. eller vad säger man. Förvånat mig själv? Äsch skitsamma ni fattar väl vad jag menar. Om inte that's to bad för jag kan inte förklara mer haha.
Ahh vi har inte gjort så mycka sen jag sluta, jag har stått o lagat mat medans vi snackat om allt möjligt.
Ganska härlig känsla när allt är så öppet. Och han har nu förklarat i typ 20 min att det inte är jag utan att de är den som har väldigt stora problem i sitt "perfekta" liv.
Haha som vi alltid säger, ännu en felknullad jävel haha.
Ahh nu håller han i alla fall på att fixa sig, ska in till stan. Skönt då har jag och vovvarna huset för oss själva. Myys.
Nää nu sitter morris och tassar på mitt ben hela tiden så antar att han vill ha lite uppmärksamhet.
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i solen med en ben&jerrys mmm så jävla gott!
Ashärligt väder och det ser ut som att det ska vara det hela helgen soft!
Mycke hundar inne men jag har hittills klarat mig själv, borde funka hela helgen. Det är bra att gå mycke, me pw får man fin ruuuumpa.
Klockan är 1 och erik sover fortfarande.. Hmm funderar på om jag ska gå och väcka honom brutalt. Haha lätt att jag ska.
Annars då.. inte hänt så mycket, jag och philip har haft vårat kiss och bajs snack på sms typ hela morgonen.. Är faktiskt väldigt tomt utan den skithögen!
Nää nu ska jag gå o brutalväcka erik.
Hare bra fuckface

-

Kategori: Allmänt

God morgon!
Sitter och käkar lite frukost, ska snart ner och börja jobba.
Igår var en väldigt hård dag, jag och britten kämpade för att hinna klart allting på för middan och vi klarade det wohooo.
Eftermiddan gick helt okej..
Kvällen var lugn, både jag och Erik var helt döda så bestämde oss bara för att vara hemma och chilla. Drog iväg och handla lite onyttigt och kollade på film. Vi såg World war Z Åhhh älskar den filmen!
Sen var det bara att duscha och gå o lägga sig så att det inte blev allt för sent.
Nää nu måste jag käka färdigt.

-

Kategori: Allmänt

Så nu ska jag äntligen sova, känns som att dagen varit jättelång..
Jag och Erik har inte gjort så mycke under kvällen, vi käkade lite, jag tvingade honom träna i köket medans jag satt o kollade på och asgarva haha såå klen.. Pratat om varandras sexliv, försökt hitta snygga tjejer på datan, åkt iväg och köpt snus och cola, försökt få hundarna att kissa och nyss kollade vi på en jättebra dokumentär om någon grotta de funnit massa gamla ritgrejer i, den verkade väldigt bra men orkade inte se klart den då jag måste upp tidigt imorrn.
Kommer bli en stressig dg imorrn då det bara är jag och britten som jobbar på förmiddan och sen ska jag jobba själv på eftermiddan.. kommer inte gå, ska få erik att hjälpa mig på eftermiddan i alla fall.
Nu har lille Enzo fått komma hem igen..stackars lillskit som blivit sjuk :/ Ska åka o titta till dom båda när jag är ledig! Fan lina om hon ska jobba.. då kommer jag fan följa med! Fast vill ju inte träffa uglyface.. fast vill det ändå för att se om han är lika ful och äcklig som jag förväntar mig.. han kommer säkert vara värre.
Nä nu ska jag sova god natt. 

-

Kategori: Allmänt

Tjenatjena sitter just nu och chillar i solen.. så jävla härligt!
Ska snart gå o mata valparna och sen gå ner och mata resten av gänget.. Ganska mycke hundar inne just nu faktiskt och jag undrar hur det ska gå för mig helt ensam i helgen..
Idag var det nära att jag blev biten igen, hundarna började bråka rejält.. tur så hade jag ena i koppel men nära ögat var det.
Carmen har även rivit upp min arm, igår hoppade hon på mig och rev rakt över ärret, så sprack det liksom upp på insidan om ni förstår hur jag menar man såg liksom att det öppnades upp.. Och imorse gjorde hon samma sak igen men idag blev det även ett litet sår, ahh lite ömt och så men det får man väl stå ut med.. 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Tjoo har precis ätit klart frukosten och ska snart gå ner o börja jobba.
Igårkväll satt vi alla och kollade på vem vet mest eftersom maria var med haha så roligt, hon var ändå ganska duktig, hon kom ju till finalen. Efter det satt jag maria och carro ute på altanen och drack o hade det trevligt. Blev väl kanske någon timme uppe försent men det funkar.
Nää nu måste jag klä på mig.

-

Kategori: Allmänt

Ska snart gå ner och jobba igen. Lite trött men har hittills varit en bra dag.
Fin bild från imorse, det var en väldigt fin och mysig morgon men dock väldigt kallt
Fick nyss sms från Rolf och Kerstin, saknar min fina kille så otroligt mycket nu
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Såå nu har jag lagt mig till reda på soffan.. Jaa jag får sova här ute inatt då mitt rum är upptaget. Men det gör ingenting soffan är skönt och har sällskap av Kalle.
Inte gjort så mycke sen sist.. lagade en ganska så god gratäng aktig grej.
Stekte köttfärs och hade i taco krydda, kokade lite pasta,på med grädde och sen ner i formen med alltihop och toppa med ost. Blev väldigt gott, tyckte erik också då han försökte äta upp alltihop haha.
Efter det försökte vi hitta någon bra film, Erik insisterade att vi skulle se en som hette the Worlds end tror jag.. den sög-.- Han sa att det skulle va en skräckis.. det var det ju inte kan jag säga. Imorrn är det fan jag som väljer film.
 

-

Kategori: Allmänt

Kom till jobbet runt 4, bytte om till träningskläderna och drog med mig en hund ut och sprang. Gud vilken energi denna vovve hade, han behövde verkligen få springa av sig. Vi sprang 7 km och fyfan vad det tog emot i slutet men det var bara att kämpa. Varmt som fan var det men jättehärligt när man väl var klar. Han verkade också ganska nöjd efteråt, väldigt fin är han men tror inte han är så gammal.
Sen hjälpte jag till att bära in allt foder som vi fått in, 13,5 kg säckar så där blev det lite mer träning. Men nu känns det skönt i kroppen när det fått sig ett ordentligt träningspass.
Nu ska jag snart börja göra mat, blir något gratäng aktigt hade jag tänkt, så kan de räcka till några fler dagar kanske. Nu har jag min nya telefon dessutom, guuud så härligt det är att ha en mobil som faktiskt funkar när man klickar och smsar med den. Awwwwweesome.
 

-

Kategori: Allmänt

Ska nu sova men kom på att jag inte bloggat idag så kan väl skriva lite snabbt om dagen.
Inte gjort så mycket, tog det lugnt imorse sen gick jag upp och sen ringde jag och pratade med banken.
Käka lite och började städa mitt rum men orkade inte städa klart så de gör jag imorrn.
Sen kom Estelle hit så vi gick ut på en powerwalk, sprang uppför alla jobbiga backar. Väldigt varmt, helt sjukt att det är så fint väder fortfarande men härligt är det i alla fall.
Inatt börjar min telefon funka wohooo.
Imorrn ska jag till stallet på förmiddan sen hem och städa klart då det är visning här hemma i veckan.. Sen åker jag ut till jobbet. Guud känns som man varit borta jättelänge! Ahh det är ju ett tag i alla fall, 1,5 vecka typ. Men det har varit skönt men ska bli skönt att jobba lite också så klart.
Nä nu ska jag sova.

-

Kategori: Allmänt

Åkte till lina runt lunch då vi skulle på lägenhetsvisning vid halv 3. Först gick vi o käka och hade det trevligt som vanligt.
Vi gick dit, haha på hemvägen märkte vi vilken omväg vi hade dit haha.
Jaa asså man älskade ju lägenheten ännu mer i verkligheten. Den var verkligen perfekt, fin och exakt som man vill att det ska vara, härlig balkong med ännu härligare utsikt.
Det var mycke folk som kollade på den och det är en till visning imorrn.. den kommer ju verkligen gå upp i priset vilket inte kommer funka för oss.
Men ahh får se hur det går. Mäklaren sa att hon skulle ringa på tisdag och se hur intresset var hos alla som kollat men idag när jag kom hem hade hon ringt utan att lämna något meddelande.. hmm.
Får se när hon ringer igen.  Jävligt snygg var hon i alla fall mihihi.

-

Kategori: Allmänt

Ligger just nu och lyssnar på musik, Mumford & Sons
Red ut på fina hästen idag, blev fin. Skönt i alla fall att han är bra nu, så nu kan vi snart rida som vanligt igen.
Red runt ridskolan i alla fall, härligt väder.
Lite bilder från mobilen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem, haft det riktigt mysigt. Vi gick ner till bryggan och kollade på solnedgången, jättefint och fick fina bilder med den nya telefonen.. ska försöka få in dom här sen men just nu funkar det inte.
Idag tränade vi även på "upp med händerna" och mer "pang" i slutet kunde hon båda jättebra haha så söt hon är.
Härligt ute nu när man skulle hem, så jag åkte ut längre ut på Brevik innan jag började köra hemåt. Såg både rävar, igelkottar och rådjur.
Nä nu ska man väl borsta tänderna och fixa sig till sängs.

-

Kategori: Allmänt

Tja sitter just nu ute på Brevik med Roxy. Mysigtmysigt.  Vi ska snart gå ner till vattnet och sitta och mysa ute på bryggorna.
Dagen började med att jag städa hela våningen och sen åkte jag in till stan och träffade Emelie. Gick runt lite och sen blev det donken hehe.
Sen fick jag sms om jag kunde åka ut hit så det var bara att åka hem och hämta moppen och sen börja köra.
 
Har fet beslutsångest..
Vi har hittat en jättefin lägenhet, superfin och ganska ny renoverad och den är typ exakt så som vi vill ha den och den kostar under en mille. Då är det fan bra, och det är dessutom en 3a. Så om arbetssaken bara kan svara på linas ansökan om att hon har fått jobbet så skulle det bli jättebra.
Annars får jag väl köpa den själv.. Nu ska jag bara försöka övertala lina att gå med på visningen på söndag, annars får jag väl gå dit själv.

-

Kategori: Allmänt

Kan inte sova.. Vet inte om det är så att jag inte vill eller om det är så att jag inte kan.
Det är så mycket tankar som snurrar och jag vet inte vart jag ska göra av dom. Antar att det är saker som hålls inne som egentligen bara behöver komma ut.
Skulle det spela någon roll? Skulle det bli bättre?
Det kanske inte skulle göra någon skillnad.
Troligtvis inte.
För vad skulle det egentligen förändra?
Tror inte att det skulle göra någon skillnad..
Skulle du ändra dig?
Skulle jag ändra mig?
Skulle situationen ändras?
Allt skulle fortfarande hållas gömt i skuggan. Där kommer det ligga och ruttna och sakta försvinna in i väggarna på våra hjärnor.
Känslor och tårar skjuts undan, det ska inte synas.
Ingen ska veta och ingen ska se.
Men hur känns det när du gömmer en del som är du?
Den delen som gör dig vacker, den delen som får dig att lysa.

-

Kategori: Allmänt

Sitter och håller på med den nya mobilen, haha känns fortfarande väldigt konstigt men man vänjer sig nog snart.
Har börjat på en ny bild under morgonen och ska väl snart fortsätta med den kanske. Senare ska jag till stallet och efter det tror jag att jag åker till lina.
 

-

Kategori: Allmänt

Det bästa med att hösten är på väg är att man kan börja använda stickat igen. Älskart.
Nya favoriten är svartvitstickad tröja med lackjeansen.
Nu ska jag gå på jakt efter ny mobil
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Älskar denna låt
 

-

Kategori: Allmänt

Tjena, kom hem för en liten stund sen.
Åkte till lina och hade det chill. Lille valpen växer och växer, bet i allt han fick tag i haha galning.
När jag gick hem var himlen full med stjärnor, finns inget finare än en mörk himmel med en massa lysande stjärnor.
Och luften under kvällarna och nätterna är så frisk på något sätt.
Älskar att vara ute då och speciellt att bara sitta och titta på stjärnorna.
Imorrn ska jag iväg och fixa ny mobil och denna gång hoppas jag att jag får med mig en hem!
Sen ska jag ner till stallet, nu får jag rida lite längre så det ska bli skönt. Harju bara kunnat rida i 20 min tidigare men nu får vi rida i 45 min. Woohoo, nu vill jag bara att han ska bli helt bra igen.
 

-

Kategori: Allmänt

Det stör mig bara på något sätt.
Det gör mig obekväm i vissa situationer.
Just det att jag vet att andra också kan se det.
Jag har många ärr på min kropp som jag fått genom åren.
Jag vet var varje linje är dragen över min kropp, jag ser dom alla när jag står i spegeln.
Med varje linje finns en känsla, vissa gjorda med ilska, desperation, rädsla, förvirring och hat men vissa även gjorda av glädje, tillfredställelse och giltighet.
Men allt det är undangömt, inget som andra kan se.
Varje linje är gjord med ödmjukhet, som att skapa konst. Men det viktigaste har alltid varit att det inte ska synas efteråt.
Du lär dig hur hårt du kan trycka, hur djupt du kan låta den sjunka.
Du vet exakt hur mycket din kropp klarar av läka, hur bra den kan gömma dina hemligheter.
Men aldrig glömma.
 
Med dessa nya linjer är inte mina, de är varken gjorda med ödmjukhet eller någon känsla.
De är öppna för omvärlden att se.
De är som en nyckel, som om de öppnat upp alla mina stängda portar.
De ser inte bara de två jag har på min arm, när folk ser mig nu så ser dom alla de linjer som jag skapat på min kropp.
Jag har aldrig velat att någon ska se, att någon ska veta.
Folk förstår oftast inte när de ser eller hör.
Det är speciellt.
Det kan vara vackert.
Det kan vara fult.
Det kan vara makt.
Det kan vara värdelöshet.
Det kan vara konst.
Det kan vara skam.
Men det spelar ingen roll, de kommer alltid att finnas och du kommer alltid att se.
Alltid återfå samma känsla i varje linje som du ser.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Blev ingen ny telefon idag.. det är ju så jävla dyrt när man bara ska köpa telefonen utan att ha något abonnemang.. Så jag antar att jag får tänka ut vilket jag ska ha så jag kan köpa den, om man köper med abonnemang blir det typ 2000 billigare.. Och det är nog mer värt, för just nu har jag inte råd med en telefon som kostar 4 700..
Vill bara ha en ny telefon som funkar ordentligt!! Visst min telefon funkar vid vissa tillfällen men oftast måste jag ta ut batteriet och allting för att jag ska kunna använda den i typ 1 minut och sen göra om samma sak igen..
 
 

-

Kategori: Allmänt

Blev sugen på att rita lite nu på morgonen.. resultat.
Känns som att man har tappat ganska mycket sen olyckan.. Känns lite tråkigt men finns inte så mycket att göra åt det.
Man kan inte skapa något om det inte finns där, det är väl det som är svårt med konst antar jag.
Nu ska jag börja fixa mig sen bege mig in mot stan.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

God morgon!
Gick upp för en timma sen, ingen sov morgon här inte.. nä men jag kunde inte sova längre.
Kom hem runt 10 igår, fyfan vad trött jag var. Som om det inte räckte så ramlade jag ner för trappan vid slussen. Så jävla smidig -.-  Ah ont gjorde det i alla fall, kan man skämma ut sig mer eller?
Idag ska jag in till stan och skaffa ny telefon, asså nu är min ännu mera fuckedup än tidigare..
Blir så trött på skiten..
Hmm undrar om jag kommer behöva byta nummer?? Det kanske skulle vara bra..