thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Kom precis ut ur en skön och lång varmdusch. Var i stallet väldigt länge då det bara regnade hela tiden, tog ett tag innan jag kunde komma ut o springa. När jag väl var ute så började det hagla, så jag sprang 3km i både hagel och regn. Haha blev helt dyngsur och kall men det var det värt. Skönt att komma igång ordentligt nu.
Hade mösspåtagning idag också, haha det var väl helt ok. Men resten av skoldan var kul iallafall.

-

Kategori: Allmänt

Har varit vaken ett tag, sovit lite kasst.. Hela kroppen värker idag och hoppas att det inte kommer hålla i sig hela dan.

-

Kategori: Allmänt

Har nu börjat skriva lite på min apu rapport i idrott. Men nu blev jg helt död i hjärnan så orkar inte mer.. Ska väl kanske sova snart, avlider typ.

-

Kategori: Allmänt

så var det måndag igen, dagen har varit chill och vi slutade runt två. Imorrn är det mösspåtagning och sen har vi bara psykologi så vi slutar vid tolv. Tror vi skulle käka donken också yummmie! Efter det blir det att åka hem o hämta moppen och träningskläder o åka ner till stallet. Ska både rida och springa för första gången på länge.
 
Något som stör mig är folk som snackar skit. Det finns saker som man inte säger.. Varför blir man inte förvånad..

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem, har hunnit med mycket. Började med ett hårt träningspass imorse, sen åkte jag o pappa och hämtade bilen o åkte iväg till jordbro för att övningsköra.. Fick köra i ett industriområde, så det var lite i trafiken hah fyfan asså.
Menmen det gick väl helt okej..
Sen åkte vi tillbaka o lämnade bilen, stannade o tog en kaffe och snackade lite sen åkte vi och handlade och nu kom vi hem.
Nu ska jag börja skriva på mitt svenska tal.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, känns som om mina fingrar ska gå av.
Vet inte vad det är men älskar att vara ute o köra i natten. Som nu när jag skulle hem, istället för att åka raka vägen hem så åker jag runt på olika småvägar, åker tills vägen jag är på tar slut eller bara åker runt vart som helst.
Måendet är väl egentligen inte på topp, därför åkte jag lite extra nu bara för att skingra tankarna lite.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, gick upp för typ en timma sen. Har duschat och städat lite.
Däckade totalt vid nio tiden haha. Ska ner till stallet runt tio, efter det ska jag upp till min älskade hund och sen kör jag vidare ut till brevik.
Hoppas att det blir varmt och fint väder idag.

-

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem, har varit iväg o övningskört.. Det gick asbra!
Nu väntar jag på middan sen blir det träning.
 

-

Kategori: Allmänt

What do I have to do
To try to make you see
That this is who I am
And its all that I can be
 
Now everything is changing
But I still feel the same

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för ungefär en timma sen. Har varit i stallet sen halv ett, mockade och fixade allt sen gick jag ut o la mig på bänken i solen. Låg där, lyssnade på musik och tänkte i typ 2 timmar.. Det var ganska varmt i solen så kunde ligga i bara linne, nu är min ena arm brunare än den andra.. Red ut med eleni vilket var kul då det var länge sen vi sågs. Min häst var lite galen men man kan ju inte göra annat än att älska den varelsen.
Körde moppen idag för första gången för iår och det var härligt. Känslan att bara kunna gasa, köra vart jag vill och känna blåsten mot min hud.
 
Imorrn är det nationella i svenska B usch vill verkligen inte. Ahja det är iallafall fredag, dock så är jag ledig denna helg.. Kommer kännas lite tomt och har inga större planer. Stallet på lördag och ska kanske va ute hos roxy på kvällen. Ska försöka hinna övningsköra någon dag också. Och så ska jag hinna åka till balto också, länge sen jag träffade honom nu. Så svårt att hinna med allt när man har så många bollar i luften.

-

Kategori: Allmänt

Var bara jag och pappa hemma idag så vi käkade pasta med ostsås o diskuterade mer om resan. Inte långt kvar nu, exakt 3 veckor kvar.
Idag fixade jag även spotify på min nya dator så nu kan jag lyssna på bra musik!
Ledig imorrn så ska fixa med moppen, träna och åka ner till stallet nångång under dagen.

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för kanske nån timma sen..
Dagen blev helt ok, skönt väder och det var inte så jättelångt att gå.
Våran klass var klart bäst, vi kom fram typ över en timma innan alla andra haha.
Bara synd att det blåste så jävligt när vi gjorde mat o så, frös ju nästan ihjäl.
Skönt att vi blev klara ganska tidigt ändå. Imorrn börjar vi typ 1 så jag,lina och johana ska till doooooonken innan. yummie!
 

-

Kategori: Allmänt

 
Ska skriva ett såntdär kärleksfullt inlägg.. haha suger ju på sånt.
Kan ju börja med några bilder först
Åh minns denna dag, det var midsommarn förra året. Fan va kul vi hade, helt klart den roligaste midsommarn jag har haft.
Ahh som sagt dessa tre bilder är de enda som finns på oss.. det är sjukt.. tre år tillsammans och de finns bara tre bilder. Nej det måste de bli ändring på!
Nejme vafan ska man skriva..
Har gjort mycke tillsammans, typ norrland. Haha det var verkligen askul.. Haha sommarn när vi var hos anette och vi skulle ut och ha kul i regnet och du ramlade i trappan..
Älskar när man har en sån vänskap som man bara kan sitta och göra ingenting och ändå känna att man har kul haha vi är ju mongo allihopa. Men ah så är det. Man behöver liksom inte känna den där jobbiga tystnaden när det blir tyst eller att vi alltid måste göra nånting för att ha kul. Vi kan bara sitta och göra ingenting.
Vi har väl haft våra upp och nergångar genom åren, men jag hade aldrig klarat mig utan en sån vän. Som alltid finns där och alltid får en att le.
Längtar tills vi är gamla och fula( inte för att vi är speciellt snygga nu heller) o då ska vi vara så jävliga mot mänskligheten att alla kommer hata oss och det kommer va så kul. Tur att vi har varandra, vi kommer föralltid vara forever alone tillsammans!
Inte långt kvar, snart sitter vi i våra rullstolar inne på ålderdomshemmen som vi kommer försöka rymma ifrån. Och så kommer det bli en massa rullstolsrace.
Jag och lina när vi var i norrland...
 
 

-

Kategori: Allmänt

Kom typ hem nyss,har varit hos lina. Drog dit direkt efter tandis och så gick vi o käka! yuuuumie
Hade det trevligt som vanligt, det var fan länge sen vi gjorde något tillsammans! Det suger juuu.
Hade ju idrottslektion idag också.. gick väl helt ok, fick vg så nu måste jag skriva mvg på de sista uppgifterna om jag vill få mvg i kursen.. fyfan.
Ska snart duscha, imorrn har vi ju idrottsdag.. ska gå till hellasgården och skit men hoppas det blir bra väder för då kan det ju faktiskt bli lite kul.
 
Haha söta Simson på sin favvoplats i köket
Fd Malte, nu mera heter han Caligula haha
Här har vi big Steve! Det är helt sjukt hur stor han är.. ska nämna att jag även var tvungen att bada honom.. vilket inte var lätt då han helst inte ville in i duschen och så tog det typ över 3 timmar hahah.
Fina Taco

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu o lyssnar på musik, är trött.
Imorrn ska jag ha idrottslektion, inte taggad men måste man så måste man..
Har ingen lust alls till att blogga så får se hur det blir under dagarna..
Ska även till tandläkaren imorrn.. usch o fy.
Fina Morris som tyvärr har fått lämna oss.

-

Kategori: Allmänt

Är just nu bara så jävla trött, ledsen och arg på mig själv. Varför ska jag alltid hamna fel? Varför ska jag alltid träffa nån som jag verkligen börjar känna något för och sen ska allt gå åt helvete?
Det måste vara väldigt stora problem med mig. Haha så jävla patetisk.
Det här är ju inte första gången om man säger så.. och det kommer ju tydligen inte vara den sista heller.
 

-

Kategori: Allmänt

Till alla som säger att jag käkar lite.. måste notera att jag även hunnit käka en del innan jag tog kortet.
Haha roligaste är ju att se eriks och philips miner när jag sätter mig för att käka. haha oslagbart.
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu ute i solen o käkar lunch, så jävla härligt!
Är super nöjd över förmiddaspasset, allt har rullat på jättebra och hade inget strul med kortläsaren som jag hade förra helgen.. så det var skönt.
Nu börjar det kännas bättre, nu när man kommit in i det mer och allt är mycket lättare.
Och det är ingensnö eller is kvar i skogen så nu känns det verkligen som vår
 
Och så har vi fått in en jättefin schäfer
 
 

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, har varit nere o öppnat, matat och klippt klorna på de hundar som ska hem idag. Har nyss slängt i mig några mackor och ska bara klä på mig jobbkläderna sen är jag redo för den fina dagen. Än sålänge ser det ut som att det blir fint väder.
Idag ska det hinnas med mycke, många hundar ska hem och några ska inkvarteras, några ska vara badade tills imorrn och sen ska jag hinna fixa ner sladdarna till ljudanläggningen ner i rören i marken.. haha vi får se om jag fixar det, kom på att man kan få igenom dom om man trär på ett snöre med en sten på i ena änden.. nåja det löser sig nog.
Hoppas ni alla får en bra dag, passa på att va ute i det fina vädret!
Fånga dagen

-

Kategori: Allmänt

Befinner mig just nu i älskade täby, skönt att komma hit efter en jobbig dag..
Eller ah den började bra iallafall sen gick det utför. Tog en liten sovmorgon och bakade lite. Sen bestämde jag och tove att vi skulle in till stan.. Gick mest runt efter henne då jag inte behövde handla någe, de enda jag köpte var en ny sportbh då jag inte vet vart en av mina nya tagit vägen.
Sen fick jag ett tråkigt sms, fick gå igenom the break up scene all over again.. hade helst klarat mig utan den.. så mådde ju ganska pissigt efter det kan man ju säga.
Men det blev bättre när jag kom hit, jag och philip satt ute och chilla o snacka i det sköna vädret med awesome musik.
Sen drog vi o käka på max och sen har vi bara tagit de lugnt och kollat på tv.
Nu ska jag snart sova och hoppas på att det är fint väder imorgon..
 

-

Kategori: Allmänt

Usch riktigt dåligt väder ute.. Ska väl ner till stallet snart eller senare, inte så kul att rida i det här vädret precis..

-

Kategori: Allmänt

Hemma igen, varit i skolan, i stallet och käkat midda med estelle och johan som kom förbi. Nu har man tagit helg då jag är ledig imorrn och på fredag. Soft!
På fredag åker jag ävenn ut till täby men skönt att man får lite ledigt innan.
Ahh nu är resan iallafall bokad och jag har fått godkänt från skolan. Kommer vara skönt att få komma bort och det kommer vara väldigt behövligt.
Lite bilder på hotellet.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, har sovit lite dåligt inatt menmen.. Håller just nu på att städa eftersom det ska va en till visning idag-.-
Kan inte nån jävel bara köpa huset nångång så man kan få slippa den här skiten!
 

-

Kategori: Allmänt

Har ätit lite mera nyss, men har fortfarande ingen större matlust. Ska försöka sova snart, men det är svårt då ingen har kommit hem än.. Svårt för att somna här hemma när det är helt tomt.
Bild som jag gjorde klart idag.. inte alls nöjd menmen

-

Kategori: Allmänt

Ja idag börjde skolan igen och jag kan ju inte säga att jag saknat det precis..
Kom hem ganska sent igår och mobilen dog under natten så vaknade inte förrens vid 9 och då hade jag redan börjat.. men jag behövde verkligen sova ut, har haft det ganska intensivt de senaste veckorna och det känner jag av i huvet.
Haft ganska mycke känslor och frustration de senaste veckorna, vilket inte är så bra. Faller ganska lätt in i de gamla vanorna när det blir för mycket.. Men jag kämpar för att fortsätta hålla mig ren.
Är just nu hemma ensam och det känns tungt..
 

-

Kategori: Allmänt

Har nu haft en god lunch, blev lax och potatis o sallad så klart..
Ska snart gå ner o jobba igen, men kan ta det lugnt i allafall 20 minuter till.
 

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Sitter just nu o äter en snabbfrukost. Den blev lite sen då jag har väntat på en hund som ska komma men aldrig kom så nu måste jag äta snabbt. Dåligt väder idag och ganska mycke hundar, tur så är det inte så många som ska inkvarteras eller åka hem så det kommer inte vara så stressigt. Imorrn kommer det nog bli lite mer då de flesta ska åka hem. Menmen hoppas att det inte är sånt här väder hela dagen och att det blir finare imorrn.

-

Kategori: Allmänt

Har nu fått igång datan.. äntligen. Vi har nyss käkat och ska väl snart sätta oss i soffan. Erik och philip ville iväg och handla lite först så antar att vi gör det typ snart. Känns skönt att vara tillbaka igen, trots att jag haft en jobbig vecka så fylldes jag med så mycke energi när jag åkte hit så nu mår jag bra igen.
Nä nu ska vi dra till ica.

-

Kategori: Allmänt

Ah nu har jag äntligen beställt en studentklänning.. får väl se hur den ser ut när jag får den.

-

Kategori: Allmänt

Hahahaha asså jag pallar inte, philip skickade nyss den här. Höll allvarligt på att kissa på mig!

-

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig uppdatering men har inte orkat.. Veckan har varit jobbig och har känt mig stressad hela tiden. Haft huvudvärk den mesta delen av dagarna men jag har kämpat igenom det ändå.
Skönt att det är sista dagen imorrn iallafall.
Ingen häst har jag fått haft i veckan heller så det har inte gjort saken bättre..
Nä nu ska jag duscha och sen måste jag börja packa.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Skulle ha skrivit lite igår när jag kom hem men det blev så sent och jag däcka direkt när jag kom hem...
Åkte till jobbet i lördags, kom fram på kvällen så när jag kom fram lagade vi bara midda och kollade på film. Skönt var det att vara tillbaka. Igår var det väldigt mycket hundar och hundar som skulle hem så det var ganska körigt på förmiddan och eftermiddan men det gick bra och var kul som vanligt. Dock så var det ju inte lika tur med vädret.. snöade och haglade..
Ahja idag är det praktik på hc och jag är inte taggad, vill bara slippa det där asså.. menmen ibland måste man ju göra saker man inte alltid tycker är så kul.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon,sitter just nu och gör min sista frukost här.. Veckan har gått så snabbt, känna som om jag kom hit för typ två-tre dagar sen.. Veckan har iallafall varit jättebra och superhärligt väder har detvarit också.
Vet inte riktigt när de kommer hem men nångång runt två kanske, så jag och bo hinner gå en sista långpromenad.
Sen när de har kommit hem ska jag hem, packa och sen åker jag till täby. Skönt att få avsluta en härlig vecka med en härlig jobbdag och jag hoppas att det är lika bra väder imorrn som de har variit i veckan.  
Bilder från igårkväll när vi var ute
 

-

Kategori: Allmänt

Så då var vi hemma igen, gick jättebra att cykla ner bou köttade på bra.
Tog sällskap med simone, så vi satt o fika när vi var klara så skönt i solen. Nu ska vi vila lite, bou ligger redan o sover. Sen senare ska vi ner till stallet igen då jag glömde vantarna där..
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och missen och umgås lite mysigtmysigt.
Ska fixa lite lunch nu men vet inte vad jag ska käka.. lax? kyckling? soppa? hmmmm..
Ahja när jag käkat ska jag och bou ner till stallet, ska se om det funkar att cykla.. annars får jag väl leda den hela vägen..
 

-

Kategori: Allmänt

Nu är man hungrig, till midda blir det kyckling och pommes. Blir inge sallad idag då jag inte har så mycke av det kvar och den ska jag ha imorrn. Nu börjar snart de där nya programet på tv så måste komma ihåg att de börjar om 10 min.. Lyckas alltid att glömma när programen börjar -.-

-

Kategori: Allmänt

Lunch idag blev tomatsoppa med pasta. När jag käkat klart blir det ner till fina hästen. Fick värst flippet igår och blev jätteridsugen, asjobbigt. Men skönt att jag ska ner idag iallafall och så ska jag ju ner imorrn också.

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit ute i några timmar, sååå skönt med sooool.
Nu har jag gjort mat, lax med potatis och sallad. Muuums nu är man ganska hungrig.
Tror detta är första gången som jag verkligen är nyttig när jag är hundvakt. Oftast brukar jag ju bara käka sån där portionsmat som man värmer i mikron och sen käka en massa godis och kakor och skit. Men den här gången har jag lagat mat varje dag och det enda onyttiga jag käkar är glass och det tycker inte jag är så farligt.
Nä nu ska jag fortsätta käka min goda mat.

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi suttit ute i solen en stund, jag och ena missen har börjat umgås lite. Hon har nu suttit i mitt knä i ca 15 minuter och jag har klappat lite på henne. Rädslan har avtagit lite men jag fortsätter nog att hålla mig på lite avstånd.
Vi ska snart ut på långpromenad, skönt väder idag med!

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit ute i sköna vädret. Gick ner och kollade på ugglorna igen, dom e så söta vill ha en.
Sen gick vi runt lite överallt och sen gick vi hemåt och gick lite i skogarna här också. Kollade på svanarna och ejdrar. Sen såg vi även svartvita doppingar.. har inte sett sånna tidigare, bara sett normalfärgade så det var kul. Och jaa jag gillar fåglar okeeeej!
Nu väntar jag på att linus ska komma så vi kan åka o käka och handla lite.
 

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit ute på den sista promenaden. Älskar när man går ut på kvällen, allt är tyst och det enda man hör är forsen. Det får en att stanna upp, tänka och bara lyssna på vattnet i skenet från månen och alla stjärnorna.
Jag vet inte.. det är något med omgivningen som får mig att tänka på dig. Vad gör du? Vad tänker du på?

-

Kategori: Allmänt

Då var middan klar muuuums!

-

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen, vi har varit ute i lite mer än två timmar. Fortfarande är det skönt väder ute.
Nu ska jag käka midda, tror jag gör en sallad för att jag känner mig så nyttig.

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit hem från en lång och härlig promenad ute i solskenet.
Gick runt i fina skogen och på många ställen fick man riktiga vårkänslor, härligthärligt.
Nu ska jag käka något sen dra ner till stallet.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har nyss lagt in mina baguetter i ugnen så ny fårjag vänta tills de e klara.. åhh är så hungrig!
Vad ska vi hitta på idag då?? hmm det är ju inte lika fint väder ute idag.. men hoppas att det spricker upp senare. Själv har jag lite feber men det blir nog bättre sen också. Vill bara bli helt frisk nuuuuuuu!
Hade hoppats på att kunna träffa lina, johana och pella nu på lovet också, men de hade en massa andra saker att göra så de kunde inte.. tråkigt, saknar dom och nu var det ju typ 5 veckor sen man träffa dom. Pella kommer jag förhoppningsvis rida med idag, så det blir ju kul.
Nu vill jag att min frukost ska bli klar! Det går aslångsamt.. bara för att man är så jävla hungrig!