thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

God morgon, fredag idag och så är man ledig niiice.
Igår hade vi bara idrott, vi var fyra stycken haha men det var kul. Hade badmintonturnering och jag vann alla matcher wooopwoop.
Senare under dan åkte jag o hämtade min lilla stjärna. Sen dess har vi bara myst och tränat lite, hon är så duktig såå.
Vet inte riktigt vad vi ska göra idag eller vart vi ska åka. Kanske ska åka bort mot nyfors och gå runt där kanske.
I eftermidda eller kväll så ska vi åka till hc o ha hundhelg med klassen. Vet inte än när vi ska åka heller men det löser sig.

-

Kategori: Allmänt

Det är svårt när kärlek alltid har skett bakom stängda dörrar.
Men det är fint när den har blivit fri.
Det blir en annan känsla, en känsla som inte funnits där förut.
Något nytt, något spännande och vackert.
 
Nu kan du kanske bli älskad.

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Väntar just nu på att E ska ringa så jag kan gå o möta henne vid centrum.
Ingen skola idag så har hunnit träna och städa lite.. mycket lite hahah okej jag har typ inte städat nånting men ahjaa.
Fint väder ute, vet inte vad vi ska hitta på. Vet i alla fall att vi ska kolla på resor idag, får hoppas att vi hittar nått som passar in i schemat. Sen ikväll ska vi ju springa vårruset.. haha hade ju typ glömt bort det men ikväll kör vi!
 

-

Kategori: Allmänt

Alla pratar,pratar och pratar.. men är det verkligen något viktigt som sägs?
Är det någon som lyssnar?
Är det ens någon som bryr sig?
Varför inte bara sluta prata när det inte är någon som bryr sig?
Är det inte det som är grejen? Egentligen..
Man behöver inte prata.
Man behöver inte tvingas lyssna på något som ändå inte spelar någon roll eller lyssna på något som man inte bryr sig om.
Egentligen vill man väl bara känna att man har någon nära.
Att det finns någon där och inga ord behöver sägas.
Inga ord behöver sägas för ibland kan tystanden vara skön.
Tystnaden kan säga mer än ord.
 

-

Kategori: Allmänt

Jag går längs den långa grusvägen, tittar ner längs stupet och ner i vattnet. Släpper ner en sten för att se hur lätt den faller ner, ner längs väggen av sten och sedan landar i vattnet med ett dovt ljud. Det ser så lätt ut. Att få vara en sten. Kastas ner i vattnet, synas för en sekund och sedan föras snabbt och ljudlöst ner till botten. Inte synas mer, inte finnas.
Mest av allt vill jag bara skrika, skrika ut allt det onda, all smärta som finns inom mig. Bara göra mig fri.
Jag faller ner på mina bara knän mitt på den grusiga vägen. Vill inte resa mig. Kan inte andas.
Du kommer aldrig att förstå, du kan inte förstå. För du är inte jag och jag är inte du.
Du trycker ner allt tills jag knappt får någon luft. Inombord skriker jag, vänder och vrider mig av smärta. Men du ser inte, bryr dig antagligen inte heller. Du fortsätter.. Jag börjar tappa känseln, börjar sakta tappa det.
Din röst ekar fortfarande i mig. Den klingar, sjunger de orden jag saknar. Orden finns kvar, minnet finns kvar men det suddas ut bit för bit, blir mindre och mindre. Jag önskar att det fortfarande var verklighet. Jag saknar dig.
 
Vill bara att någon ska se, att någon ska förstå, att någon ska höra.
Men man kan inte förstå om man aldrig varit där, när man inte vet hur det känns.
Det är omöjligt. För du är inte jag.
Jag är stenen du går och sparkar på, helt omedveten om vilken smärta du orsakar.
 

-

Kategori: Allmänt

Det är mycket som har fått huvudet att snurra.. Tankarna tänkas och känslorna kännas..
Vad som egentligen är rätt och vad som är fel.  Vad som har blivit fel och vad som skulle ha varit rätt.
Vad jag skulle ha gjort men aldrig gjorde. Vad jag skulle ha sagt men som jag aldrig sa.
Det jag gjorde som jag egentligen skulle ha låtit bli. Saker jag sa som jag aldrig skulle ha yttrat mig om.
Vad gör man när allt blivit fel? När man helst av allt bara vill glömma allt bara för att kunna leva utan att beröras?
Leva utan att känna det där lilla som faktiskt saknas i sitt liv. Slippa känna tomheten.
Vad innebär egentligen lycka? Vad innebär att älska? När älskar man och när är man älskad? När är det äkta och när är allting falskt?
Hur vet man om det är äkta? När inser du att det är falskt? Oftast när det redan är försent.. När du sitter helt fast, så intrasslad att du knappt kan röra dig. Det är då det försvinner.. Fast vad är det egentligen som försvinner? Kan något som du aldrig haft verkligen försvinna? Något som är falskt, något som aldrig var äkta. Något som du alltid velat tro vara äkta.
 
Kärleken har inga lagar, rör sig mellan älskade som den behagar.
Det krävs bara en för att släppa taget. Den andra får stå där, lämnad, ensam, sviken med öppna sår i väntan på att de en dag ska kunna läka.
Men lögner läker inga sår, gör de bara mindre synliga på ytan men större på insidan.
En del av dig själv kommer alltid att vara försvunnen, även om det bara är en pytteliten bit så kommer du alltid att känna en saknad efter något. Något som du aldrig kommer att finna.
Ibland täcks man över av ett tjockt mörker, man vet inte vart man ska ta vägen eller vart utgången finns.
Man sitter där ensam i mörktet, rädd för att föralltid sitta fast där inne. Man vill bara resa sig, gå därifrån och aldrig se tillbaka. Men du kan inte resa dig, du är som förlamad. På något sätt känner du dig som hemma där inne i mörkret, helt ensam. Men du är rädd, du är livrädd för du är där helt ensam.. med det stora mörkret. Men det känns på något sätt mer säkert än det ljusa fina nya. Det är nytt och skrämmande, så ljust att du inte ser vägen du går på. Men i mörkret känns det ändå tryggare. Så du är fast.. Emot din egen vilja fast ändå inte. Du väljer det, du väljer det flera gånger om men ändå känner du alltid en ånger som du inte kan hjälpa. Du kan inte sluta.
 
Du är inte du, jag är inte jag, ingen är ingen och alla är alla.
Vad var det egentligen man ville ha? Det du visste att du aldrig skulle få?
Du är patetisk, hemsk, en dålig människa. Hur kunde du fortsätta? Varför väljer man att utsätta sig själv för en sån smärta bara för att kunna få må bra en liten stund? Bara för att må bra vid just det tillfället och sedan plåga dig själv för de dåliga handlingarna. Alltid tänka att det kommer lösa sig, tro att det ska bli som förut? Visst du trodde det, ännu mer patetisk.
 
Det kommer aldrig att försvinna, minnena, bilderna och känslorna. Det spelar ingen roll hur många gånger jag går igenom allt i mitt huvud, vrider och vänder på det. Det visar alltid hur fel man verkligen har haft.
Vad är egentligen ett liv? Vad och vem är man egentligen? Vilka känner man?
Det är svårt, då du inte är du och jag inte är jag.
 
 
 
 
 
 
 

Sup brother.

Kategori: Allmänt

Heeeej tina.. Jag antar att det var ditt flyg som ankom till arlanda klockan 21:30 och det skulle inte komma in några flyg från gran canaria förräns på dagen imorgon och du sa att du skulle komma hem idag så jag drog den slutsatsen att det var detta flyg du satt på. Så lilla gumman kan inte komma med någon ursäkt att du inte orkade åka till skolan imorgon för sååå sent blev det inte :) Sen börjar vi 13:10 imorgon också så du hinner gott och väl. Eftersom din direktbuss inte går vid den tiden så går min buss från brandbergen 12:05 och är vid trollbäcken 12:20. Om du inte är inne på datorn sent ikväll jag inte är inne så antar jag att du ringer hem till mig imorgon isåfall. 

Ehm..

Kategori: Allmänt

Tina.. Ville bara säga att du inte ska bli arg eller något så. Men jag skulle logga in på din schoolsoft men hade skrivit tinjoh1 hela tiden och fattade inte vad som blev fel så ditt konto är tyvärr låst.. Men du behöver bara klicka på en länk för att få ett nytt lösenord.. hehe. My bad brorsan.. Så att det inte blev en otrevlig överraskning typ. Heh.. Välkommen hem förresten.. Eller aa du kommer väl hem sent ikväll eller kanske inatt.. Äsch..

Just want you to know.

Kategori: Allmänt

Tja kompisar. Eftersom jag inte har något liv och inte kan skriva precis allt på min egna blogg så använder jag Tinkys. Ja vad har vi gjort idag? Joo jag, Pella och Lahti gjorde en psykologisk studie och det var faktiskt ganska roligt. Vi fortsatte kolla efter att vi avslutat den också. Blev faktiskt riktigt förvånad över resultaten. Annars rå? Jo juste. Fick mvg på psykologi provet.. Blev fett paff..Trodde jag inte faktiskt. Men kul var väl det. Hon gav mig en uppgift som jag kunde göra för att få mvg men fattade nada på den så kommer troligtvis inte att göra skiten. Men det är ju alltid bra att veta att man kan om man vill och har tid :) Jag som inte ens pluggade till provet. Har känt mig väldigt glad också. Fast det kan ju bero på att jag dagdrömmer om hockey landslaget. Blivit vääldigt besatt känner jag. Inte bra. Måste fokusera på annat nu.. Börjar bli tröttsamt och väldigt deprimerande faktiskt. Things that's never gonna happen - Check! Jaja.. Tänkte också meddela mina kamrater att jag skolkar imorgon för att jag vill och för att jag kan. Sen också för att jag är alldeles för lat för mitt eget bästa och är förkyld. Tack och hej! Btw. Hoppas du kommer hem säkert Tinky. Krascha inte eller nåt sånt. Sjukt onödigt ju. 
 

Guld inlägg

Kategori: Allmänt

Tina tina.. Jag kan hacka mig in på alla dina sidor.. Men du behöver inte byta lösen på fb för att jag checkar in folk som jag inte tycker om där och skrattar åt de.. Du har inte missat mycket alls förresten.. Förutom gruppuppgiften i psykologin. Men de e lungan. Du kommer få några instuderingsgrejer och det fixar du. Det är tråkigt utan dig och Johana hade glömt att du skulle åka och frågade efter dig i onsdags. Bra koll på den där tjejen iallafall. Kanske är elakt men jag hoppas verkligen att det har regnat mycket hos dig. Så att jag inte ser ut som ett spöke bredvid dig sen. Men det kanske är bra. Då blir folk ännu mer rädda. Såå.. Vad ska jag säga? Förutom att du kanske inte visste att jag kunde ditt lösen hära? Hehe men det är en trevlig överraskning iallafall. Jag har inget liv just nu.. Det kretsar kring HOCKEY VM!!! final ivkäll broder. Sååå taggad! Om sverige vinner :')! Vi möter Schweiz.. Hoppas jag stavade deras skitland rätt nu.. Men aja.. Btw så var det awesome att spöa de äckliga finnarna! Det blev vågen här hemma :) Nå mer som har hänt?? Jo men justja! Hade Kiro lös häromdagen och han drog. Jag fattade ingenting och sen sket jag i det och vände och gick hemmåt. Sen efter ett tag kollade jag efter honom och såg honom leta efter mig.. Haha paniken.. Så då kom han iallafall tillbaka. Men chockad blev jag eftersom han aldrig har stuckit sådär förut.. Bara för att han skulle lukta liksom. Hundjävel. Mer än så har du nog inte missat. Juste spelade en andel på Lotto och hade planer på att bli ekonomisk eberoende idag. Haha.. Då kan vi dra till Usa i sommar brorsan! Så du får komma hem nu för vi saknar dig i varm/kalla sverige. Kom inte hem med någon blatte som inte kan svenska bara. Fyfan. De värsta som finns när de bryter. Usch,. Nej nej inte rasse här inte.. Men kom hem snart dvärgis! Det är tomt utan dig kompis :) 
Ps! Om du inte förstod vem det var så är mitt namn Lina. Väldigt likt Tina.. Men med ett L. 

-

Kategori: Allmänt

Har det val bra fast anda inte. Vill bara hem just nu..

-

Kategori: Allmänt

Så har nu sovit iallafall tre timmar och nu har jag packat klart. Nu ska jag bara klä på mig sen åker vi. Ni får ha det så kul här hemma i Sverige.
Adiós!

-

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från stallet, sista gången jag rider min fina prins på över en vecka. Red på volten och guuuud så fin han blev, han gick som en gud. Fint att rida på sin fina dressyrhäst sista gången, blev lite tårögd.
Kan inte fatta att jag faktiskt ska åka imorgon bitti. Eller ah vid 4 haha tror jag skippar att sova. Ska bli jävligt skönt att vara borta en vecka iallafall och bara ta det lugnt.
 

-

Kategori: Allmänt

Fyfan är helt jävla slut i huvet har nu suttit och skrivit av en powerpoint i över en timma!
Fyyy
Har prov imorrn och nu är jag för trött för att plugga, får väl troligtvis bli ig i det ämnet också. fy vilken ångest jag kommer få då.
Har pratat med wiweka nu också, planerar mitt schema så hoppas att jag får det snart. Får se hur mina lediga veckor ser ut, ska ju utomlands igen sen så det måste man också börja planera.
Nä nu ska jag sova, helt slut efter denna dag. Påfrestande att hålla tal och skit.

-

Kategori: Allmänt

Tjoo måndag idag, hade mitt tal haha fyfan. Skönt att ha det gjort men fyfan vad nervös jag var.. Gjorde det dessutom två gånger, fast den andra gången var inte på riktigt utan bara för att vi skulle fylla ut tiden vi hade över. Fast den andra gången gick mycket bättre..attans.
Ahh ska bara lägga in en tvätt sen åka ner mot stallet, härligt väder så det kanske blir att rida barbacka.

-

Kategori: Allmänt

Jaa jag vet, dålig uppdatering men har inte haft tid. Fick ju som sagt hem nova i onsdags, sen dess har det varit fullt ös medvetslös. Har varit jättekul att ha henne hemma igen och vi har hunnit med mycket. I torsdags åkte vi ner till stallet och hon pussade på kiwi, dom var så söta. Efter det träffade vi pella och flit, tränade lite och så fick de bada. Sen satte vi oss på den jättevarma bussen o åkte till lina och kiro. Var ute och gick på lekplatsen och medans vi satt där komdet en ekorre.. Ascoolt då den typ hoppade emot oss seeeeen fick nova damp så hon jaga upp den i ett träd och den blev aslack! haha.
Efter en stund ute gick vi in till lina o chilla lite, det var kul att  hon och kiro funkade ihop. Resten av kvällen var vi bara hemma och myste o tränade.
Igår var vi också ute typ hela dagen men då gick vi bara runt i trollbäcken. Badade och fortsatte träningen, hon är duktig och lär sig ganska snabbt.
Vid fyra tiden började vi åka mot mörby, mötte annamaria där och så åkte vi hit. Kanske ska vara hundvakt till båda i en vecka lite senare, skulle vara kul att se hur de är tillsammans de är tydligen väldigt jävliga haha. Men sen i sommar ska jag även ha nova ganska mycket tror jag att det kommer bli. Så det ska bli kul att se vad som sker.
Idag verkar det bli fint väder, ganska mycke hundar denna helg med men många som ska hem imorgon. Så imorgon blir det nog lite mer stressigt.
Nä nu måste jag byta om det jobbarkläderna jobbajobbajooooobba!
 
 

-

Kategori: Allmänt

Har nu hämtat min lilla tjej, just nu ligger vi o myser i sängen men vi ska väl snart gå ut igen.
Resan hem gick bra, hon skötte sig ganska bra på tunnelbanan men hon blev lite stressad då det kom på ganska mycke folk. Men var otroligt nöjd med henne ändå. På bussen däckade hon typ haha.
Nä nu ska vi ut o myyysa.

-

Kategori: Allmänt

Sååå nu är jag hemma, åkte till mormor och morfar direkt efter skolan igår. Super härligt väder och har käkat som jag vet inte vad..
Men gott och härligt var det iallafall.
Helgen har också varit helt awesome, mycke jobb har det varit men jättefint väder och roliga hundar. Kommer upp lite bilder ssenare i veckan kanske om jag pallar koppla in mobilen..
Dagen idag slutade bra iallafall.. men skolan var ett helvete, var helt sönderstressad och kunde knappt koncentrera mig. Nova kom aldrig iväg till veterinären så får se om jag ens kommer kunna ha henne nått nu..
Men jag och anna-maria pratade iallafall idag och jag kanske ska passa båda senare då de ska utomlands och sen ska jag eventuellt ha nova i sommar också så det ska bli superkul. Vi får se hur det blir.
Efter skolan övertalade lina mig att följa med henne hem, vilket jag var glad att jag gjorde. Vi satt ute på balkongen o hade det trevligt i solen och skrev på mitt svenska tal, snart färdig. 
Asså fyfan för att åka buss när det är såhär varmt.. asså vi höll på att avlida på vägen hem. fyfan jag svettades som en jävla gris..
Ahja.. nu har jag precis duschat och ska snart sova.. är helt slut. Sista skoldagen för veckan imorrn woopwoop. Sen e det bara två skoldagar kvar!

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon,sitter just nu o äter frukost. Igår hade vi som sagt bara två lektioner och det gick väldigt snabbt, vi höll på med bokföring och sånt. Ganska intressant faktiskt men ibland blev det lite svårt.
Efter skolan mötte tove upp migi liljeholmen så gick vi runt där o kolla i affärer, hade ju behövt en almenacka men de var slut i alla affärer så jag får vänta till juni då det kommer in nya.. ganska irriterande men jag får väl skrivaner allt i en vanlig bok istället.
När vi var klara där drog vi in till stan för att fixa med bankkorten, efter det gickk vi upp till pappas jobb o kollade runt lite. Sen åkte tove och pappa hem och jag satte mig på tåget ut hit, kom fram runt tre tiden kanske. Erik och Franz plockade upp mig vid mörby så det var skönt att slippa bussarna. Resten av dagen satt jag bara ute i solen och tog det lugnt.
På kvällen satt jag och Jalle framför tvn och snacka om allt möjligt. Lille Pixie va med, måste lägga upp bild på henne så jävla söt! 16 veckor och helt galen, men super mysig också. Vi satt uppe till kvart över elva sen gav jag upp, vas astrött och jag trodde jag hade försovit mig när jag vakna imorse.

Det är ju så ljust ute nu så man får ju lite panik när man vaknar och solen är framme.. Tur så var klockan bara fem så jag kunde sova en timme till.
Blir mycke jobb idag, mycke hundar. Just nu är det ganska molnigt så jag hoppas att det spricker upp under dagen. Nä nu måste jag fixa iordning mig och sen ska jag gå ner och fortsätta jobba. 
 

 

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, kunde inte sov längre så gick upp för typ 40 minuter sen. Ska snart packa det sista och sen städa rummet lite.

-

Kategori: Allmänt

Tjoo ska snart sova, helt slut i kroppen.
Jaa idag hade jag redovisning om praktiken haha åh fyfan säger jag bara.. asså jag fattarinte, jag är egentligen inte nervös men ändå när jag sitter där får jag helt panik och bara mummlar och babblar.. Och medans jag sitter o panikar tänker jag.. "meh vafan håller du påmed! Jag är ju inte ens nervös" Men ah det sket sig totalt och jag kommer ju verkligen sumpa mitt svenska tal om jag inte ens klara av detta. Jävla piss
Ah sen åkte jag iallafall ner till staller.. blåste som in  i helvete när jagåkte ner, höll fan på att blåsas att moppen..
Menmen, red ut med eleni på en mysig tur härligt idet sköna vädret.
Sen efter det sprang vi en runda, tog den som var 4 km. Kändes bra men fyyy vilken träningvärk jag fick.. Och min höft höll på o fuuucka ur.. måste verkligen kolla upp mina höfter snart och denna gång var det inte samma som jag får när jag rider o så utan detta var liksom på utsidan på nått sätt ahja går inte att förklara.. ont gör det iallafall..
Ah imorrn har man bara småföretagande.. kul.
Men slutar tidigt så det är ju nice. Efter det ska jag bara gå lite snabbt i liljeholmen, köpa en ny almenacka och se om jag kan hitta nått att kul.
Äntligen fredag imorrn wohooo får äntligen åka till jobbet. Sjukt hur mycke man kan sakna det asså! Ah kommer ju fram ganska tidigt imorrn, men det e skönt då hinner man träffa allihopa. Och jag hoppas att jag ska hinna träffa min fina lilla nova också. 
Oj vad långt jag har skrivit nu då hehe nä men kanske ska ta o sova lite nu då.. eller först måste jag packa lite så jag har det klart tills imorrn.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och kollar på lägenheter.
Haft en mysig dag inne i stan, finfint väder och roligt folk. Först gick vi mest runt sen satte vi oss och tog några öl i solen, mycke mysigt. Tanken var ju även att jag skulle köpa en väska och almenacka men det sket sig haha.
Imorrn är det skola, sen stallet och efter det en springrunda. Imorrn ska jag även få med mig eleni ut, får ju hoppas att det inte haglar denna gången.