thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Så idag är det söndag och man har ju ställt fram klockan.. tur att min mobil gör det automatiskt annars hade jag aldrig kommit ihåg att ställa fram den. Upp tidigt imorse med eftersom jag hade windy och så ska vi ju iväg på påsklunch så måste ju va klar vid 12. Men nu är jag hemma igen. Var i stallet igår också, tar 40 min att komma ner och sen 40 min när man ska hem..lite segt menmen får försöka få tag på en cykel eller nått.
Sen seenare idag måste jag iväg och handla..har typ ingenting här hemma. Så då får jag skriv en lista och försöka handla så mycket som möjligt så jag slipper göra det fler gånger.
Annars då? Joo jag börjar bli ännu sjukare.. usch vill bara slippa snora och hosta och äckla.
Blöööh och så vill jag kunna träna.. Känner bara hur svårt det kommer att vara sen när man är tillbaka i skolan.. liksom från att gå minst 3 mil om dagen till att sitta stilla vid skolbänken..nä usch.
Nej nu ska jag och vovven ut igen, soligt och skönt ute! woopwoop

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, packar just nu det sista som ska med till eleni. Skulle egentligen ha varit där runt halv 8 men eleni hade messat mig igårkväll ( när jag sov) att jag skulle komma innan 7 istället. Tur att jag fortfarande vaknar vid 5 så jag hann se det innan det var försent.
Så idag då.. Kommer vara där ett tag, mysa och va ute med Bou och sen åker jag ner till stallet. Har både kiwi och windy idag så det ska bli kul.
Ska lära Bou enn massa trix som vi kan visa när de kommer hem.. har dock iinte än kommit på några men det kommer väl senare..
Nä nu måste jag fortsätta med packningen.

-

Kategori: Allmänt

Varje morgon, vaknar upp, ser mig omkring
men ingen som kan få tiden att stå still.
 

-

Kategori: Allmänt

Passade på att göra en bild nu när man har tid.
Väntar på att eleni ska höra av sig.. men som vanligt är hon så seg.

-

Kategori: Allmänt

Har du varit iväg och köpt ben&jerry's, det funkar alltid när man känner sig lite sjuk.
Sen ska jag ner till stallet och möte eleni o sen åker vi hem till henne. Ska ju bo där nu hela veckan och det ska bli kul. Dock så bor det ju två katter där också meeen får väl se det som lite rehabilitering.

-

Kategori: Allmänt

Vaknade för 20 min sen.. kul, kan ju sova hur länge jag vill idag menmen..
Känns konstigt att inte åka till täby idag..
Börjar bli sjuk, har ingen röst just nu.Usch.. Tur att det är lov iallafall, skulle ju vara tråkigt att missa någe på praktiken.
Vet inte vad jag ska göra idag, kanske träffa eleni eller nått..

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund och väntar nu på maten.
Sista dagen var det idag.. tråkigt, men den var så jävla bra.
På lunchen grillade vi och satt ute o åt i det sköna solskenet. Och så hade jag ju med mig min goda kladdkaka som vi hade till efterrätt, alla tyckte den var asgod så det var ju lyckat.
Lite lessen nu men tur så är jag tillbaka där nästa helg och helgen efter det och den efter det.

-

Kategori: Allmänt

Ska snart sova, ganska trött nu mina ögon svider.
Dagen har varit bra och det har varit soligt och varmt, gått utan jacka wohooo.
På lunchen åkte jag och philip till täby c för han skulle köpa grejer till sitt projekt.  Åh fyfan va stort det var, jag var helt vilse. Sen sprang philip ifrån mig och sen blev det krig. Så ahh vi sprang runt där ett tag och sen körde vi rally hem haha vi hade askul som alltid.
Kan inte fatta att det är min sista dag imorrn.. vart tog tiden vägen.. nä fett lessen iallafall. Tur så ska jag jobba på söndag nästa helg så det blir kul.
Nä nu måste jag snart sova, upp tidigt som vanligt. Tror även att jag börjar bli sjuk, känner av lite halsont.. fan.
 

-

Kategori: Allmänt

Understand my cries, take a look in my eyes
How my soul, slowly dies
To be able to rise, you got to stop with the lies

-

Kategori: Allmänt

Ja har ju varit hemma ett tag nu och kan ju säga att hemvägen gick åt helvete idag.
Kände att det var på gång när jag var påväg till tunnelbanan och när jag väl hade stigit på brast det. Fick total panik och tårarna bara forsa. Så jag satt där, gråtandes.. Alla stirra på mig och jag skämdes. Ja det kändes verkligen bra, hatar mitt liv.
 

-

Kategori: Allmänt

Har nu fått mitt arbetsschema, känns bra.
Jobbajobbajoooooobbaa.

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen, tomt utan hunden..
Men dagen har varit bra, har varit finfint väder ute så det är skönt.
Jag och philip har jobbat hårt idag och självklart har vi bråkat lite med erik. Jag och philip har antagit utmaningen om vem som kan stå emot godis längst. Den som vinner blir bjuden på max och jag ska fan vinna! Han kommer säkert fuska, han är en större godisråtta än vad jag är.. Så jag vinner lätt!
Idag åt vi även på max, eller ah erik bjöd oss.. haha galna jävlar båda två men fan va kul vi har asså.
Så tråkigt att det är min sista veck nu.. bara 3 dagar kvar usch..
 

-

Kategori: Allmänt

 
Nu har vi varit ute på vår sista kvällspromenad.. kändes väldigt tråkigt. Kommer bli väldigt tomt här hemma igen nu. Den här helgen har verkligen varit bra, känner verkligen hur mycket som förändras när man har en fyrbent här hemma. Längtar som fan när jag flyttat ut och skaffat min fina vovve, inte långt kvar nu.
Nu ska vi ligga o mysa vår sista tid tillsammans och sen sova.. upp tidigt imorgon.
 

-

Kategori: Allmänt

Idag gick vi o träffade min fina stjärna. Gick väl sådär ibörjan men efter ett tag lekte dom faktiskt med varandra och hade det roligt. Nova tyckte väl att han var lite småknäpp men kul hade dom iallafall.
Fint väder har det varit idag, soligt och varmt. Nu har vi legat och myst lite till, var trötta båda två.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, Imorse har vi legat i sängen o myst länge och tagit en mysig morgonpromenad. Nu håller vi på att städa då vi har visning idag med, tror den är om ca en timma.. Idag ska vi  åka till balto, så det ska bli mycke spring och lek. Inte så jättefint väder idag men hoppas att solen tittar fram lite iallafall.

-

Kategori: Allmänt

Blir så jävla trött på det här. Fattar inte varför jag fortfarande försöker.. Jag är bara så trött på att det alltid ska ändras och aldrig sker. Snart pallar jag inte ens bry mig.
Nä nu tar jag ut hunden istället, så kan jag fundera på hur jag ska gå till väga.

-

Kategori: Allmänt

Så nu är vi hemma igen och hon är ganska så trött nu, ligger här o sover i mitt knä. Vi åkte hemifrån vid halv tolv så vi har varit ute länge. Gick först ner och testa lite hinder, gick jättebra och hon tyckte det var kul. Träna på inkallning och det gick också jättebra. Sen gick vi ner till stallet och mötte eleni, hon var väldigt intresserad av windy.. och all bajs -.-
Haha ah men sen gick vi med eleni medans hon red och hon skötte sig bra. Sen satt vi ute i solen och fikade o hade det mysigt.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu har vi börjat vakna lite, men hunden verkar fortfarande lite trött..
Vägen hem gick ganska bra igår tycker jag, hon kom på både bussen och tunnelbanan. Fast hon var jätterädd när vi åkte tvärbanan, hon fick lite panik ibörjan och det är helt förståendligt. Men sen lugnade hon sig och satt stilla o bara skaka. När vi kom till centralen var det ganska mycke folk och mycket ljud. Men hon var mer nyfiken på omgivningen än rädd. Tror det kommer gå bättre med tunnelbanan efter lite mer träning.
När vi kom hem käka vi lite midda och sen gick vi ut på en lång mysig kvällspromenad. Hade henne först på linan men hon var alltid nära och höll koll på mig så jag släppte henne lös istället och det gick jättebra.
Och när vi sen kom hem gick vi ner till mitt rum.. går inte att förklara känslan att en hund faktiskt följer med mig ner för trappan.
Sen låg vi bara o myste och busa i sängen, haha hon e så rolig och supermysig. Pappa blev ganska ägd, han har fått käka upp varenda ord hhan har sagt de senaste dagarna.
Nää nu ska vi gå upp och käka frukost och sen gå ut. Senare idag ska vi ner till agilitybanan och sen möta eleni och windy.

-

Kategori: Allmänt

Hemma från stallet, mysigt att komma ut på en sväng och sen bara stå o mysa i boxen.
Dagen har varit bra. Fick ett påskägg av wiweka, man kan ju inte göra annat än att älska den människan. Jobbade över en timma då erik ville ha hjälp att göra goodiebags. Satt o prata om allt möjligt och det känns verkligen bra att ha honom, att ha någon som verkligen tror på mig och som vill att jag ska utvecklas. Är inte van att ha det så.. Det går inte att förklara hur bra allting känns just nu och ännu bättre kommer det kännas imorgon!
 

-

Kategori: Allmänt

Har lika ont idag.. asså jag måste ha legat på nått jävligt konstigt sätt om jagg har så här ont på mornarna.
Ahja idag är det iallafall torsdag så ska ner till min fina häst, har saknat honom mycket denna vecka så ska bli skönt att få komma ner nu.
Och imorgon är det äntligen fredag! Har längtat till den dagen i snart 3 veckor. Ska bli så skönt att ha en hund här hemma igen, det var allt för länge sen nu.
Får se vad vi ska hitta på i helgen, ska ju testa lite olika saker för att se vad hon tycker om. Kommer börja att testa lite shaping, det skulle vara bra för henne. Sen får vi se om lina och johana kunde ses med vovvarna.
På söndag ska vi iallafall åka o träffa balto.
Hoppas att det inte snöar och blåser idag, för det har det gjort nu hela veckan och jag börjar bli trött på det nu!
 

-

Kategori: Allmänt

Blev ingen resturang idag.. Nu ska jag sova. Godnatt

-

Kategori: Allmänt

Ska snart gå ner till bussen, idag ska vi fira mamma så vi ska på resturang och stackars mig så måste jag gå med mina arbetskläder.. nåja. Glömde ju att hon fyllde år igår, eller jag glömde det inte igår men om tove inte skulle ha ringt mig i måndags så hade jag aldrig kommit på det, tänkte inte ens att det är mars nu. Speciellt inte nu när det är jävla snö ute-.-
Ont har jag också, mellan nacken och skulderbladet.. vetinte vad jag har gjort men kan inte röra mig utan att det gör ont..
Ahja det får jag väl också kolla upp sen.. kommer ju säkert behöva göra en helundersökning sen..
 

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Krigsskadad.. Nä usch har verkligen varit jobbigt idag då jag bara kunnat använda ena handen. Och så var det 4 småungar som har praktik.. Ahja får se vad vi sätter dom på för jobb imorgon..
Nu ska jag försöka duscha och hoppas att det inte kommer göra allt för ont.

-

Kategori: Allmänt

Bilder från kvällen jag va hos roxy
Bilder från sista promenaden igår

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, igår blev det upp jättetidigt men det var inte så farligt. Dagen gick jättebra, känns bra att jag fick göra allting själv igår och så fast ändå ha erik där om det var någe som jag skulle behöva ha hjälp med. Men han tyckte också att det gick bra så det kommer blii awesome sen när jag ska jobba helgen v.15. Haha lite kul på lunchen då vi båda däckade totalt i soffan, tur så vaknade jag när vi skulle börja igen.. men han var inte lät att väcka haha han var helt borta.  Vi blev klara runt kvart i 7 sen gick vi upp till huset å snacka en stund och sen väntade vi på philip som också ville ha skjuts till tunnelbanan.
Var hemma nångång efter 9, käkade och gick raka vägen till sängen. Skönt att jag fick lite sovmorgon idag, en timma mer ger ganska mycke. Egentligen skulle jag fått en hel dag ledigt men det pallar jag inte, då skulle jag ju bara ligga här och göra ingenting.
Nä nu ska jag käka frukost och börja fixa mat och grejer för dagen.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, vakna för en timma sen.. är fast i rutinerna hehe, men jag skulle ju ändå typ upp vid den här tiden så det gör ju inte så mycke. Ska snart åka ner till stallet, idag ska vi till ridhuset så det ska bli kul.
Imorrn blir det upp jättetidigt, min buss går från centrum 04.00 så måste väl gå upp runt 3. Tur så är det bara en engångshändelse då jag inte kunde åk dit ikväll.. har ju roxy till kl 11. menmen det ska bli kul imorrn iallafall.
Här är lite bilder från dagarna, har som sagt haft ganska bra väder, med dock jättekallt på mornarna.
Hundarna på bilden är fina Shanaya och Java
Tittta inge snö!! Man får riktiga vårkänslor när man får gå på dessa meter som är utan snö.
 
Nä nu måste jag gå å äta lite frukost.. en till bra sak som har hänt nu, har börjat kunna äta tidigt på mornarna och ibland äter jag även frukost två gånger haha. En gång hemma och sen en gång när jag sitter ute mitt i ingenstans och väntar på en annan buss. Stora framsteg hära..

-

Kategori: Allmänt

Kan det inte va soligt och varmt ute.. börjar bli trött på -14 nu -.-

-

Kategori: Allmänt

Hemma igen, eller ahh kom hem för två timmar sen typ då jag fick skjuts en bit av A. Ganska skönt att komma hem en timma tidigare, det  var liksom fortfarande ljust när jag kom hem..
Idag har jag skaffat mig en almanacka, vilket är väldigt behövligt nu då det är så mycket som ska planeras. Känns skönt nu då jag bara kan läsa allt som kommer ske istället för att jag ska ha allting i huvet.. det börjar ju bli ganska fullt nu.
Det är fredag imorrn.. asså veckorna går så jävla fort, känns som om det var måndag igår.
Aja helgen är fullspäckad, tidigt i stallet på lördag och sen har jag roxy från 12-23 typ.. kommer ju vara död. Sen på söndag ska jag tillbaka till täby. Det enda som är jobbigt just nu är att det är en ständig kamp mellan jobbet och kiwi. Jag försöker göra så gott jag kan och jag känner bara att jag inte räcker till.. Önskar att jag kunde klona mig själv så jag kunde va på båda ställena hela tiden, för jag behöver verkligen båda för att jag ska må bra.. Ska försöka byta till mig imorgon istället, då har jag honom både imorrn och på lördag. Det är jobbigt när man alltid vill att alla ska vara nöjda, jag hatar att göra någon besviken.. Men jag har börjat inse nu att jag klarar inte av att göra alla nöjda och jag har börjat inse att jag måste lära mig att säga nej. För jag slår ut mig själv och gör för mycket och det har folk alltid sagt till mig men jag har aldrig tagit åt mig.. men nu börjar jag långsamt inse det.
Ahhja iallafall, allt börjar ordna upp sig nu. Just nu vill jag bara att det ska bli nästa helg.. Då kommer jag få med den här skönheten hem över helgen!
 

-

Kategori: Allmänt

Ska snart gå ner till bussen, kallt ute idag -14 usch usch..
Igår åkte jag ner till fina hästen,  red ut på en mysig barbacka tur och han var jättefin. Tråkigt underlag dock så det går bara att skritta nu..
I förrgår skrev vi som sagt på villkoren och alla uppgifter, satt och va helt taggad och när jag skulle skriva under förstog jag inte riktigt om det verkligen händer. Jag kommer jobba 2-3 helger i månaden och jag börjar v 15. Ska va där någon helg innan, vilket troligtvis kommer bli nästa helg. Jag jobbar 6.30 - 18.30 så jag kommer bo där, åker dit på fredagkvällen och kommer hem på söndagen. Det kommer bli så jävla bra, kan fortfarande inte tro det haha vet inte hur många gånger jag har läst pappret bara för att inse att det verkligen är sant.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon.. har inte sovit så bra inatt, vädigt jobbigt då det blir en lång dag idag. Meen kommer nog piggna till på vägen.

-

Kategori: Allmänt

Nu är allting klart, kan inte säga mer än att jag är supernöjd och stolt! Såååååå jävla braaaaaaaaa!!!

-

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem och är helt slut.. Dagen har varit bra som vanligt!
Nu är allting klart, kommer få med mig nova hem nästa helg och jag är så taggad. Träffade hennes matte idag och hon var verkligen super trevlig så allt känns bra nu.
Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det sängen.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, idag är det äntligen söndag så äntligen e de måndag imorgon. Denna helg har gått ganska långsamt, har bara velat att den ska ta slut.
Nu ska jag städa rummet, visning idag ju. Ska ner till stallet om en timma och efter det åker vi alla hem till estelle.

-

Kategori: Allmänt

Denna vecka har öppnat så många dörrar för mig och jag är verkligen glad att jag tog den här chansen.
Visst vissa dagar känns det kanske lite motigt att gå upp kl 5 men det är så värt det. Just att få känna den där känslan av att jag faktiskt gör någon nytta och jag får göra något som jag älskar.
Ibland måste man satsa och ta risker för att kunna komma någonstans. Man kan inte bara sitta och vänta på att något kanske kan hända, eller bara sitta å göra ingenting och beklaga sig över att man inte kan göra nånting.
Jag var mycke så förr, jag satt och beklagade mig själv, kände mig meningslös och såg hur alla andra runt omkring mig hade så mycke i sina liv, så upptagna och rofyllda. Det enda jag gjorde var att bara sitta och rulla tummarna, tänkte " om det är meningen så kommer det en dag att hända". Men man kan fan inte bara sitta och vänta. Om man vill komma någonstans måste man kämpa, kämpa för det man vill uppnå. Och det insåg jag för ett tag sen och man känner hur man växer lite inombords. Jag tar tag i mitt liv, tar alla chanser jag får och kämpar. För jag vill inte hamna där igen.. Sitta där med mig själv och inte göra nånting. Jag skulle inte klara av det för jag älskar att alltid ha saker att göra, just för att slippa mina tankar.
Och just nu är jag så nöjd med mina prestationer och mina val. Flera dörrar har öppnats och jag ser allt med nya ögon.. och kanske även nya känslor.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon idag mår man ju bra.. Kan inte sova mer då det är helt solljust i mitt nu..
Idag ska jag åka och köpa nya kängor då mina är dåliga och har gått sönder typ, sen ska jag in till stan.
Sen måste jag även hinna städa igen då vi har visning imorrn.
 

-

Kategori: Allmänt

Hemma efter en askul kväll men fyfan vad benen värker nu assååååå. Nu blirde sänhen och får se om man vknar imorgon..

-

Kategori: Allmänt

Kom precis hem och har nyss ätit lite..
Dagen har varit bra och har känt nån konstig lycklighetskänsla inom mig hela dagen och jag vet inte varför.
Nu ska jag börja fixa mig lite smått, tror vi skulle dra in mot stan runt 9.

-

Kategori: Allmänt

Så då var torsdagen avklarad, dagen har gått ganska snabbt. Skönt väder idag med, man behöver knappt använda jackan under dan så skönt med sol och värme.
Idag har jag klippt bort tovor på lilla bella lee och fyfan asså.. fattar inte hur man kan låta sin hund bli sådär, tycker ju jävla synd om hundar som måste genomlida det. Men glad blev hon när vi var klara med henne och det är alltid kul att se.
Imorrn är det fredag, veckan har gått snabbt. Tror vi skulle ut å fira nån snubbe imorrn, förhoppningsvis pallar jag följa med ut. Om inte så får det bli en skön hemmakväll.
Nä nu ska jag sova, måste först hänga upp tvätten.

-

Kategori: Allmänt

Tja praktiken har ju börjat nu så har ingen tid att sitta här.. Jag går upp runt 5 varje morgon och kommer hem runt halv 7, långa dagar men fan va roligt det är. Alla människor är asroliga och timmarna flyger iväg under dagarna. Det är många hundar och det finns alla olika raser. Coolast är fan minibullen Maggie!
Ahh är verkligen nöjd att jag valde att vara där, har redan blivit erbjuden jobb så det känns asbra!
Älskar denna snyggingen, han heter sack och är asmysig!
Idag hade jag och philip lite tråkigt på lunchen så vi klädde på simpson lite och titta så stilig han blev
Nää nu måste jag duscha och sen sova, upp tidigt imorrn juu
 
 

-

Kategori: Allmänt

Vaken, nu kan jag inte sova mer.. Börjar känna mig lite mer nervös nu.
Min buss går från trollbäcken 06.50.. så jaaa nu ska jag väl göra något nödvändigt.. haha vad det nu kan vara typ kl 4 på morgonen?

-

Kategori: Allmänt

Dagen har varit bra, pallar inte skriv för jag är så jävla trött..
Var trött redan vid 17 tiden men då kan man ju inte sova.. meeeen nu har det blivit mörkt så nu ska jag sova hade jag tänk.
Upp tidigt imorrn, hoppas bara att det inte blåser lika mycke som de gjorde idag..
 

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, ska snart gå ner till bussen.
Börjar dagen med att åka ner till stallet, sen blir det lunchfika med mormor och morfar och efter det åker jag till haninge med lina. Söndag idag så imorrn börjar praktiken, ska bli kul men är lite smånervös..

-

Kategori: Allmänt

 
 

-

Kategori: Allmänt

Idag blev den klar, starka känslor.

-

Kategori: Allmänt

Skönt att få sova ut lite idag.
Veckan har gått fort, fullt ös hela veckan. Har jobbat alla dagar förutom i tisdags, skönt då jag verkligen behöver pengarna.
Vi har fått provsvaren och det var inte skabb så nu är det matallergi som ska undersökas. Tror att det var 8 veckor kvar på den. Hade hoppats på att det var skabb men nu är det bara att vänta mera och se vad som händer.
Ska snart åka ner till stallet, vet inte vad det e för väder ute men jag hoppas att det inte kommer regna.

-

Kategori: Allmänt