thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Oj det var väldigt längesen man uppdaterade här. 
Mycket som har hänt så inte känt någon större lust att skriva, brukar ofta trigga igång mer tankar när man väl börjar fingra på tangenterna. 
 
Livet börjar väl sakta men säkert ordna upp sig. 
Min kropp har nu börjat vänja sig med den nya livstilen and we like it!
Det var några jobbiga första veckor, blev väldigt deprimerad och kroppen och psyket var inte alls nöjd men det tog vi oss igenom. 
Nu köttar jag för att få lägenheten klar, det tar tid när man gör allting själv men det kommer bli så bra när de är klart. 
Nya jobbet rullar på och man börjar sakta men säkert hitta sin plats och lära känna alla härliga kunder. 
Jag hoppas att alla är nöjda med mina prestationer. 
Försöker umgås så mycket som möjligt med de som får mig att må bra, mycke tid med Lina som vanligt lovee it hah lite ombytta roller nu att de är jag som har mer dötid nu och Lina upptagen med sitt fancyjobb men det är kul.
Skönt att man orkat ta sig tiden och tänkt på vad man själv behöver, vilka personer jag vill ha omkring mig och inte och verkligen tagit steget att ta avstånd från de jag inte vill ha. 
Vilket också har gjort det lite lättare för mig att faktiskt hitta de som jag kanske behöver. 
Nu ser vi fram mot morgondagens jobb och sen är det bara 8 dagar jobb kvar innan man får en ledig helg, kanske inte det skönaste att jobba 11 dagar i sträck men en kropp som inte längre är van med sådant jobb, men nu ska vi va positiva. 
Hade ju dock varit enklare om jag hade haft kroppen på min sida, har haft två dagar med världens jobbigaste huvudvärk.. Det sitter liksom mitt i hjärnan, inte liksom en normal huvudvärk. 
Får hoppas att det går över snart.