thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Ja då börjar denna vecka dra mot sitt slut, känns som den varit ganska lång men ändå som om tiden bara sprungit förbi.
Har inte varit hemma någon dag under veckan, vilket har varit ganska skönt. 
I onsdags sov jag hos Carro då vi bara hade en myskväll hemma, vi däckade på soffan med andra ord. 
Har varit en hel del trim denna vecka och det har gått super hade även några nya kunder på privatträningar och det rullade på bra. 
I fredags var det bara direkt ner till stallet och pyssla om prinsen, var helt ensamma och det var så skönt. Även när vi red ut så var det helt tomt. 
Trots blåst och lite oväder så tänkte jag att nää vi ska fan rida som vanligt med både barbackasadel, halsring och repgrimma. Han var lite stissig och hetsig ibörjan, han gillar ju varken när det är mörkt, blåser eller regnar. Men han skötte sig så otroligt bra, vi fick några små diskussioner om hur vida vi skulle framåt eller inte men efter en lugn stund så lyssnade han ändå. Man blir så stolt, ibland när vi är ute så tänker jag tillbaka för några år sen, jag hade då aldrig sett framför mig att vi skulle kunna gå så som vi gör idag. Han är verkligen one of the kind!
Igår så var det släktfirande då både jag och syrran fyller år snart och även morfar. Trevlig var det, en jävla massa mat som alltid så man rullade hem. 
Efter det plockade jag upp Lina och vi drog på bio, efter det åkte vi runt ett tag med bilen och sen var det dags att åka hem och sova. 
 

-

Kategori: Allmänt

Igår var det äntligen fredag, som man har längtat. 
Slutade vid 12 och då var det möte i 1.5timme sen ner till stallet med Amanda, skön tur ute med mitt monster. 
Efter det var det bara hem och byte om sen plockade jag upp Lina, så åkte vi först ut till jobbet för att jag glömde mina kängor sen åkte vi för att kolla bio.
Bev dock ingen då det var något fel på heron så det var bara att åka hem igen, åkte och käkade sen plockade vi upp Johana och åkte ut till Nynäs, körde runt där lite sen åkte vi hem. 
När jag parkerade bilen kände jag bara att jag behövde samla tankarna lite så det blev en promenad ute i mörkret, tror jag var ute typ 1 timme.  Ganska skönt, det var väldigt lugnt ute trots att det var fredag och sent men jäävligt kallt.
Nu ska jag snart åka och hämta Balto och sen invänta Micke, blir en vandring idag och det ska bli så skönt. Vi har dock inte bestämt än vart vi ska gå, blir antingen ut till Vissvass eller nån annanstans i Tyresö. 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Ja för en månad sen träffade jag en person som verkligen vände allting upp och ner. Och det är väl så det ska vara. 
Efter mycke tankar och känslor kring mig själv så var det väl bara att köra, det kändes ju bra. 
Jag föll för en kille. 
Det tog ett tag för mig själv att faktikst acceptera de känslorna men allt kändes ändå på något sätt så enkelt.
För första gången i mitt liv så var jag helt öppen med hur jag kände och jag var inte rädd för att prata om det. 
Jag har alltid haft svårt att prata om mina känslor och alltid känt behovet av att inte prata om hur jag tänker. 
Men denna gången bestämde jag bara att jag kommer vara öppen och ärlig, det kommer man längre på. 
Även fast det hela fortfarande var lite skrämmande för mig så kändes det ju ändå bra men man hoppas ju alltid att när man själv är öppen och ärlig att den andra personen är det samma. 
Vilket jag även trodde. 
Jag har alltid haft svårt att lita på människor men han gjorde allting så enkelt, verkligen stöttade mig med mina känslor och försökte förstå. 
Tänk er själva, du tror dig veta vem du är och har haft det på ett sätt i typ 6 år och sedan vänds allting bara upp och ner. 
Men ja vad ska man säga, alla männskor är inte helt ärliga. De gillar att spela spel med folks känslor, se hur långt man kan dra det. 
Det värsta av allt är faktiskt att man inte tror att personen i fråga ska vara sån, jag menar vissa personer känner man ju direkt att de är riktiga rövhål. 
Sedan att man själv typ måste dra ut orden för att få fram allt är ju också något som stör mig, när man redan pratat om att man ska vara öppen och ärlig och sedan inte våga prata. 
Menmen livet går vidare. 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Gud denna vecka har verkligen bara sprungit iväg, väldigt skönt med helg.
Slutade vid 3 och då var de bara hem och byta om, åkte till Lina och firade henne en stund då hon fyllde år igår wooopwoop.
Sen mötte J upp mig här i centrum och så handlade vi bara lite och sen drog vi hem och bara hade det mysigt. 
Gick upp för typ en timme sen och nu är jag hemma och väntar på att Lina och Johana ska komma. 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Måndag och det har varit full rulle. Trimmat och fixat en massa pappersarbeten, känns iallafall bra.
Helgen kändes ändå ganska lång ändå även fast den var över snabbt.
I fredags slutade jag kl 5 så då åkte jag, lina och johana till carro då johana skulle fixa sina fransar. Trevligt som alltid, sen var de bara hem och lämna grejer och byta om sen gick jag hem till J, blev att sov kvar där. Såg på film och bara hade det mysigt. Sen var det upp tidigt, somliga hade det ju lyxigt med att kunna sova ut. Ut till jobbet och hade sista tillfället på valpkursen, alla nöjda och glada så det var roligt. 
Efter det åkte jag till Carro och vi tog en skön promenad i solen sen hem till stallet. Efter det blev det en spontanare till bion med gänget och fyfan va mycke folk de var!
Nackdelen med att gå på bio på helgen, mycke bättre mitt i veckan.
Kom hem sent och då var det bara att sova. 
Stängde av alla larmklockor och bara dog. Vaknade inte förrens efter kl 11 då han ringde och väckte mig, ombytta roller då de alltid är jag som vaknar tidigt och han som sover bort halva dan.
Vi tog en skön promenad ute i solen, tror vi var ute i typ 3 timmar, gick bort mot vattnet o satt där ganska länge sen gick vi ner mot stallet och runt lite överallt. 
Sen mötte jag upp Lina och Johana igen, drog till centrum, käkade och sen hem igen. 
Känns som man hunnit med mycke ändå, en väldigt skön helg med andra ord och nu längtar vi till nästa!