thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

 
Don’t underestimate me.
I know more than I say,think more than I speak, notice more than you realize.
 

-

Kategori: Allmänt

Borde sova, är ganska trött men svårt att bara... ah somna.
Tillbaka till jobbet imorrn då, ska bli skönt. Men har så mycke saker som jag borde ha hunnit med men som vanligt orkar jag inte påbörja nånting.
Nää man blir så trött.
 

-

Kategori: Allmänt

Ja då var man inne i det nya året..
Gud vad detta året har gått snabbt.
Jag minns knappt vad jag har hunnit med men jag tror att det var ett ganska bra år.
Året 2015 har haft både framgångar och motgångar, det har gått uppåt och det har stupat neråt och... ja ni fattar vad jag menar.
Året började bra, måendet var hyffsat på topp, jobbade, höll kurs, började min utbildning, spenderade en massa tid i stallet och med vovven, köpt bil och allt vad man nu har gjort.
 Hade hoppats att året skulle sluta lika bra men som ni alla redan vet så har jag varit inne i en mindre bra period ett tag nu och jag är tyvärr fortfarande kvar där. Meen jag kämpar vidare och håller hoppet uppe, nån gång ska de ju gå över. 
Just nu kan jag inte känna att jag förändrats eller förbättrats på något sätt under året men det vet jag att jag har.
Jag har träffat så många nya människor, vilket har gett mig så mycke (både bra och dåliga saker).
Men vi har även tyvärr förlorat några fina själar under detta år.
Jag och Balto träffade äntligen hans uppfödare och gud vilken härlig människa.
Jag och kiwi har även utvecklats ganska mycke tillsammans. Har typ endast ridit barbacka o med hacket sen mars oavsett väder och det känns så otroligt bra och vi ska försöka testa lite nytt detta år.
Ja och på jobbet.. Ja jag är nu från o med iår platschef i täby, (2015 var jag ställföreträdande), men det känns bra. Kommer ju även bli klar med utbilningen så det kommer bli mycke mera kurser och träning detta år, hoppas jag.
Jag har mycket som jag tar med mig från 2015 och jag kommer försöka göra detta år till mitt år. Jag ska fokusera på mig, min hälsa och bara försöka njuta av nuet. 
Jag vill kunna känna mig nöjd med min insats, med vad jag har och vart jag befinner mig vilket jag haft och har väldigt svårt för.
Nu blir det bara några random bilder från året bara för att jag inte orkar skriva mer..