thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Ja man fick ju inte bättre sömn inatt.. hela huset fullt med hundar. Till en början hade jag bara valparna och diesel i mitt rum och gud så mysiga valparna är.
Sen började alla hundar från de andra rummen skälla och yla så efter två timmar då jag fått spribga upp 2358111 gånger för att säga till dom så blev det bara fuck it jag tar in alla på mitt rum. Ahvisst du trodde att de skulle få va.. 11 hundar i ett rum?! 
Ah det funkade ju inte, frallorna lät så högt att jag inte kunde sova så dom fick lämna rummet.
De andra 6 hundarna var bara på valparna hela tiden och ville inte vara stilla så de fick också lämna rummet.
I slutändan var de alltså valparna och diesel som fick vara kvar. Men ah de slutade inte skälla så vaknade ju typ 500 gånger i timmen.. 
Ja jag hade en väldigt skön natt med andra ord.. not 
 

-

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan full med hundar, är trött så ska snart sova.
Sov inte så bra inatt då jag hade en jobbig dröm igen.
Jag gick i korridoren och mot mig kom jenny, i kopplet hade hon min fina svarta stjärna. Han började springa mot mig och hon kunde inte hålla kvar i kopplet. Jag fall ner på mina knän och omfamnade honom, han pussade mig i ansiktet och gjorde sina konstiga små läten som han brukade göra när han kände sig trygg och nöjd.
Plötsligt kommer jenny fram till oss och tar upp kopplet och börjar gå, han börjar sakta ta sig ur mitt grepp och börjar gå från mig.
Jag kunde inte släppa honom, tårarna började rinna. Jag ville inte att han skulle lämna mig igen, jag grät floder.
När de var i slutet av korridoren vände han sig om, tittade på mig med sina stora bruna ögon. Och just den där blicken, jag kommer aldrig glömma den. Så förväntansfull, längtande och lugna.
Sen vaknade jag i tårar, hela kudden var typ blöt. Klockan var då halv 5 och jag kunde inte sluta gråta.
Jag hatar när drömmarna blir så verkliga, när varje liten detalj känns så verkligt.
 
Vid kvart över 6 började vi åka till jobbet, jag trodde ju att de skulle vara köer men nej det var typ helt lugnt så var framme på jobbet redan vid 7.. jag började kl 9.
Men jaa jag hjälpte Conny lite och sen åkte jag och Conny till Staffan och lämnade in min bil, får se när den är klar, får hoppas till på måndag i alla fall..
 

-

Kategori: Allmänt

Ahh för er som sång talang igår.. tror fan inte att jag var den enda som grät när han sjöng denna. Så otroligt jävla fin!

-

Kategori: Allmänt

Jaa bloggandet har varit dåligt den sista tiden men har varken haft lust eller tid..
Dagen har spenderats med lina och johana, det blev en härlig playdate med enzo, bo och zimba. Bo var väldigt förtjust i enzo och zimba var väldigt into bo hhah.
Det kommer görs om flera gånger, vi har redan börjat planera en liten trip ut till skogen nästa gång jag är ledig, kommer bli super kul.
Galen hund hahah.
Är så otroligt glad över att jag har dom, är så skönt att bara kunna åka iväg och träffas och bara slippa tänka och känna all skit för några timmar. Vet fan inte vad jag skulle göra utan dom, tror fan inte att jag skulle klara det.
Just nu mår jag bra för den här dagen har varit så jävla bra, imorgon ska också vara en bra dag då jag ska träffa min flickvän, vi ska bara gå runt med hundarna och mysa. Får hoppas att det blir fint väder..
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Tja kom nyss hem och några ungjävlar har förstört betalningsmaskinen..-.- 
Var iväg med mamma i port 73, ah fikade ensam, sen hämtade jag min bil, åkte ner till stallet, åkte till lina, färgade linas hår, åkte runt i bilen o sen hem.
Imorrn ska vi åka iväg någonstans med enzo så han får springa och leka i skogen, skulle se om kanske anette och jessica också kkune följa med. Ahja nä nu ska jag ta bort mitt smink och sen sova. 

-

Kategori: Allmänt

Jaa sitter just nu ensam i port73 o fikar. Ja jag sitter är själv..
Med min cola och min asgrymma chokladoreocheesecake! 
Ah får väl sitta här och sega en timma till medans mamma fixar sitt hår. 
Sitter och kollar på alla människor och bilar som kommer förbi, ganska roande faktiskt.
Tycker otroligt synd om alla som inte är här och delar denna otroligt roliga timme med mig..

-

Kategori: Allmänt

God morgon, vaknade vid tio över 7 som vanligt då solen lyser rakt in genom mitt fönster i mitt face.
Hade gärna sovit längre då jag är trött menmen..
Har suttit och läst under morgonen och försöker göra upp lite planer..
Väntar på att de ska ringa från verkstan och säga att bilen är klar.. kanske följer med mamma till port 73 först.
Segt..

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för typ en timma sen, när jag slutade på jobbet åkte jag direkt till Lina och så drog vi o käka lite. Sen åkte vi hem hit och tog de lite lugnt, hade en liten snabb visning.. ah finns ju inte så mycke att se här haha.
Sen gick vi ut på en liten runda, väldigt skönt ute hade bara min fleece och väst niiiiice.
Sen satte vi oss i bilen igen och åkte runt lite. Ah lika trevligt som vanligt, hmm känns som om de va ett tag sen fast de var de ju inte hah eller? Asså mitt minne har blivit så jävla dåligt på siståne, minne som en guldfisk.
Jobbet har i alla fall gått bra, vi har diskuterat vissa ändringar inför framtiden och jaa jag är lite nervös men ah det kanske blir bra så vem vet.. vi får vänta och se.
Idag trimmade jag även en golden, han blev väldigt fin och ägaren blev supernöjd. Kul att hon tyckte att jag klippte honom bättre än hur hon förklarade. Tog ett tag men det är ganska roligt, speciellt när man får se ägarna efteråt och de tycker alltid att de får tillbaka en helt annan hund.
Nä ska väl sova snart, imorrn ska jag hämta min skitbil. Och sen försöka ta mig ut till lina och sen ner till stallet.
 

-

Kategori: Allmänt

Tjenare, vi kom typ nyss från gymmet. Vi har käkat lite och har precis duschat.
Så jävla skönt, vi köttade i typ 1,5 timma. Kommer kännas bra imorrn.
Slutar lite tidigare imorrn, får se om jag kanske kör ett dragpass med Simson eller om jag åker hem direkt. Får se om jag kanske får hem min nya bil imorrn.. hoppas verkligen!
Nä nu ska jag nog dra mig mot sängen, upp tidigt imorrn ju.

-

Kategori: Allmänt

 
Nu har vi varit ute och sen käkat lite frukost. 
Vi ska snart börja gå igen, har ju perfekta vägen till dom härifrån. Så det blir sista myspromenaden innan jag måste lämna tillbaka honon igen.. 
 

-

Kategori: Allmänt

Jag blir så jävla trött på den här skiten.
Visst jag visste att bilen hade några småsaker som behövdes fixas men det här va fan inte okej. Blir så jävla förbannad.
Imorrn kommer johans pappa åka dit och skälla ut dom och se om de tar tillbaka bilen.
Gillade verkligen den bilen.. menmen bara att börja om antar jag..
Jag och balto har varit ute mycke idag, tränat och bara gått runt i skogen och haft de mysigt.
Han blev lite fundersam när vi kom till lägenheten men nu ligger vi på golvet och myser.
Så skönt att ha honom här hemma nu.
Nä nu ska jag fortsätta pussa på min prins.

-

Kategori: Allmänt

God morgon, gick upp för två timmar sen och har inte gjort så mycke sen dess.
Ah blev ju ganska sent igår, kom hem runt 12. Satt hundvakt åt lille Roxy. Det var fullt med rådjur överallt vid vägarna när jag körde hem och det var inte små flockar heller. Fint vare i alla fall.
Ah sitter just nu i mitt nya rum, helt ok men känns lite konstigt.
Ska snart gå och hämta Balto, vet inte vad vi ska hitta på idag men verkar som att vi kommer få bli själva. Tror jag ska ha honom till imorgon, då har jag mycke mystid med honom.
Idag ska jag lämna min bil till johans pappa så ska han kolla igenom den ordentligt, se om det är några större saker som behövs åtgärdas.
Får hoppas att jag får tillbaka den innan måndag.
Nä ska man kanske börja fixa sig lite så man kan börja gå.

-

Kategori: Allmänt

Yes här är lite bilder på miiiiin bil! Är grymt nöjd. Idag köpte jag nya fälgar och bytte ut dom då de den hade var lite trasiga. Ja den låg ju lite över de priset jag hade satt men efter att jag och pappa åkt runt på alla bilaffärer som fanns i haninge så pallade jag inte. Ocv då när jag hittade denna så sa jag att det spelar ingen roll om den kostar mer jag tar skiten. 
Nu är jag iallafall i den nya lägenheten, har satt ihop alla sängar pch försökt fixa iordning så gott de går, det var ganska fint faktiskt och den har två balkonger?!
Nä nu ska jag fortsätta fixa, ska hämta eleni senare och sen drar vi till stallet.

-

Kategori: Allmänt

Ahh nu ligger jag i soffan hos mormor och ska snart sova. Ätit god mat så nu är man full och helt slut.
Försökte skapa lite planer inför imorrn men ah det sket sig så nu har jag bestämt mig för att jag ska åka iväg och köpa en bil. Vill ha en egen nu och det behövs verkligen nu.. NU!
Så ja förhoppningsvis så hittar jag en bra imorrn och så köper jag den imorrn eller senare i veckan. Det ska i alla fall va klart i slutet av den veckan har jag bestämt. Nu pallar jag inte bry mig om vad de kommer kosta, jag ska inte bry mig, jag ska ta det jag vill ha.
På eftermiddan ska jag i alla fall ner till stallet, mysa med lilla pållen. Ska försöka rida med eleni också, får se när hon slutar imorrn.
Bild som jag tog på min fina Simson i helgen, haha han älskar den där råttan. Han har med den överallt, i sängen, när vi ska ut, när vi myser, när vi ska träna haha alltid. Finafina Simp. Puss på nosen.

-

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit tillbaka från gymmet, kom nyss ut ur duschen. Har hunnit städa bilen också skönt att va klar med det. Ska åka in till stan o hämta upp mamma vid 3.
Ska väl börja packa mina saker i bilen, haha mina grejer ligger överallt hade ju typ hela hemmet med mig.
 

-

Kategori: Allmänt

Nu har jag städat lite i pensionatet, haft möte, lastat en massa skräp, städat carros bil och käkat. Nu ska jag och erik iväg och träna. Efter det blir det städning av min egna bil och sen tänkte jag försöka hinna städa jeepen också.
Ledig idag men ah älskar man att jobba så gör man.. hatar att inte ha något att göra. 

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon, vaknade nyss men eftersom jag är ledig så tänkte jag försöka somna om.
Igår blev det en kort jobbdag, jag slutade vid 12. Fast eftersom jag skulle va kvar på jobbet så var jag snäll att hjälpa conny. 
Vi åkte o hämtade ett släp och sen åkte vi iväg till tippen med en massa skit. Sen åkte vi iväg till hundiversum och hämtade skit där också, sen åkte vi tillbaka till oss för att hämta två hundar som skulle lämnas tillbaka till Danderyds dagis. 
Det blev mycke bilåkande med andra ord. 
Men jag tycker de är kul, om man ändå är ute på jobbet kan man ju lika gärna hjälpa till än att bara ligga och sega i soffan halva dan.
Och så är de ju alltid lika kul att vara med conny, vi har de alltid kul och är ganska lika. Han har gjort mycke den där snubben, hela han är ett mysterium och för varje dag öppnar han sig lite mer. Det känns ju skönt att man får en sån tillit från någon, och det är ju faktiskt så vi har de här på CD, vi alla är som en familj så vi vet de mesta om varandra. 
Nä nu tänkte jag försöka sova lite.
Bild från igårkväll när vi alla satt i vardagsrummet och hade lite mys. Vi hade fem halvlyx hundar, tur så funkade alla att vara tillsammans. Denna cocker spaniel kille ville vara med mig hela tiden. Haha så vi satt länge och myste såhär på golvet och självklart fick han sova inne hos mig inatt.
Tror inte att han är så gammal, skulle gissa på max 1 år eller yngre. 

-

Kategori: Allmänt

Ja nu har jag legat här i en timma och kan inte somna om, vaknade av att hela kroppen värker. 
Och som om inte de skulle va nog så fick jag en ångestattack, men nu har det gått ner lite. Nu vill jag bara att smärtorna ska försvinna så jag kan få sova. 
 
Jag tror att jag börjar bli sjuk igen, vet inte om de beror på flytten eller all stress som varit nu de senaste veckorna. Ibland blir det ju även så utan anledning..
Men jag vill inte, jag vill må bra. 
Har iallafall pratat med tjejen min och det känns lite bättre, bara att veta att hon finns där genom det hela och just att hon förstår.
Men ah nu tar jag iallafall bara en dag i taget så får man se vad som händer..

-

Kategori: Allmänt

Åhhh qxgalan borde fan va en gång i veckan, älskaaaart så jävla bra.
Ska snart ner o jobba igen, dock känns inte ryggen bättre menmen ibland får man ta lite skit.
Har kört runt med Jeepen idag, nu har man vant sig att köra den och den är så härlig. När man kör den är man kungen på vägen haha alla typ flyttar sig niiiice!
 

-

Kategori: Allmänt

Nu har jag lunch, tänkte kolla på qxgalan och sen kanske man kan sova en liten stund.

-

Kategori: Allmänt

Idag har inte varit en bra dag.. haft ont i hela kroppen och i huvet. 
Sov dåligt under natten också och redan då började tankarna och saknaden efter min fina svarta stjärna komma. Och ja han honom har jag tänkt på hela dagen, trodde inte att jag skulle kunna fälla fler tårar men hade tydligen fel. 
 
Kroppen värker fortfarande och erik var snäll och masserade mig en stund men det hjälpte inte. Ahja får hoppas att det gör mindre ont imorgon.
Nu tänkte jag sova för att slippa smärtan och förhoppningsvis drömma om min prins, då känns det iallafall som om de är verklighet.
Missar qx galan också den börjar ju halv men får kolla den på datan sen..
 

-

Kategori: Allmänt

Film från dagens träning. Haha väldigt skakigt och suddigt men det var jääävligt halt haha så försökte hålla mig på fötter haha.
Efteråt tog vi det lite lugn sen drog vi till djuraffären, skulle köpa ett riktigt dragsele till honom.
Haha ja de var ju lite pinsamt, killen som hjälpte mig var verkligen snäll och det var ganska kul att se på honom testa ut flera olika och bah "hm nä den var också för liten" haha var tvungen att säga att ja jag vet att han är fet det är bara att säga det. Haha ah han var snäll i alla fall, kunde mycket så vi stog och prata en stund om hundar och så. Dock så var det ju synd att han inte kunde ha något av de selarna de hade inne, just den storleken han hade behövt hade de inte inne. Så vi ska åka tillbaka om några veckor eller så åker vi någon annanstans..
Resten av dagen har vi bara tagit de lugnt, handlat lite mat och har nyss ätit. Ska nog sova om en stund upp tidigt imorgon.

-

Kategori: Allmänt

Här är en film från andra dragträningspasse!

-

Kategori: Allmänt

Har precis kommit fram till mormor och morfar,  hittade ganska bra hah kom ju fram iallafall..
Innan jag åkte blev det ett träningspass till med Simson..dock får jag inte in de här menmen får blir när jag kommer tillbaka och har min dator på jobbet. 
Duktig är han iallafall! 
Vi ska äta revbensspjäll nu sen ska jag nog sova en stund. 

-

Kategori: Allmänt

Så nu är helgen slut och det har gått bra.
Jag och Simson har precis varit ute på vår första dragträning, nu jävlar ska vi kötta.
Vi har fortfarande några saker att träna på men tycker ändå att han var duktig för att va första gången. Vi sprang bara 3,5 km och det räckte ganska bra, haha både han och jag är helt slut.. 
Han behöver bara lite mer kondis och koncentration.. om han hittar ett spår så stannar han oftast och börjar följa det istället..
Ska även skaffa ett riktigt dragsele till honom men då måste han med så man får rätt storlek.
Nä nu måste jag käka lite middag är ashungrig sen tror jag att vi kommer lägga oss.
Imorrn slutar jag kl 12 så det blir nog det andra träningspasset då, skönt att springa om de fortfarande är ljust. Sen åker jag till mormor och morfar och sover där. På tisdag ska jag hämta lina och så ska vi åka ut till nynäs.. hmm eller har jag redan skrivit det.. äsch ingen aning känns som jag inte bloggat på några dagar så man minns ju inte vad man har skrivit och inte.. man pallar ju inte läsa igenom allt.