thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Imorrn ska jag pussa och krama ihjäl min lilla bebis! Haha han kommer tycka de e mysigt sisådär tyyp 2 sekunder sen kommer han få nog, meeen han kommer inte ha något val. Har saknat min lilla pluttis och vi läääängtar tills vi ska åka upp till kenneln o hälsa på släktingarna. Inom några veckor får vi hoppas att det sker.
Nä måste duscha nu sen blir de väl att lägga sig i sängen kanskeee.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Kom hem för en liten stund sen.
Skön dag dock väldigt trött efter dessa intensiva dagarna..
Efter jobbet åkte jag till Haninge för att fixa klart linas påskpresent.. eller ah hon skulle egentligen ha fått den tidigare men då de var efterblivna där så tog det längre tid men det blev ju en bra påskpresent hihi.
Fick också en, en asfin drömfångare.. ska ta bild på den senare!
efter de åkte jag i alla fall till lina och så drog vi ut till skogen.. smart som lina var så kasta hon upp Enzos leksak i ett träd.. så ja vem fick fixa ner den då..? Joo Tina the Master of toys! Ahh haha vi stog där länge och kaste stenar och skit men till slut fick vi ner den. haha vi blev gladare än Enzo haha weirdoooos.
Ska snart äta..
Imorrn ska jg hämta min lilla prins sen ska vi till lina och Enzo, får hoppas på jätteeeeefint väder!
 

-

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon.. ja nu har man ju ställt om klockorna och ja som vanligt så har jag väldigt svårt med de där.. vinner man en timma nu eller inte, jag får då inte ihop de..
Har inte blivit mycke sömn inatt så är typ zombie.. och ja de känns ju inte bättre när man kommer ner i pensionatet och har konstant huvudvärk..
Försöker att inte tänka på de men de är svårt när man redan är trött och har ont i huvet.
Måste fan försöka ta reda på vad de e.. kan ju konstatera att de inte är hundarna jag är allergisk mot då jag även har hundar uppe i huset.. huvudvärken kommer endast när jag kommer in i pensionatet..
Hmm..
Nä mycke som jag måste hinna fixa idag med då jag inte hann med allt igår. Får hoppas att det blir lika fint väder.
Två dagar kvar sen ska jag hämta min lilla älskling.

-

Kategori: Allmänt

Har varit ute o sprungit med simpan och kom precis ut ur duschen.
Har varit otroligt nice väder både igår och idag, på lunchen har man kunnat lega ute o sola i bara linne. Soft
Nu väntas en helgs jobb, mycke som ska hinnas med men som alltid så är de skönt att vara tillbaka.
Planerna för påsk är i alla fall klara, blir en roadtrip till linas land woopwoop roaaaaaadtrip. Ska bli kul i alla fall, som alltid.
Får se vad som hittas på nästa vecka.
Nu ska man väl snart gå o lägga sig eller nått

-

Kategori: Allmänt

 
Jag tänker på alla de gånger som jag gjort fel, alla de gånger som de blivit rätt..
Tänker på alla gånger som jag har undrat, försökt eller velat.
Jag vet att det var längesen nu..
Älskade jag dig? Saknar jag dig?
Hatar jag dig för att du ljög? För allt som du gjorde?
Bryr du dig ens? Har du någonsin brytt dig?
Tror inte att du gör det.
Kanske gör det mig bara irriterad.. eller ledsen.
Att det fortfarande finns kvar där inne.
Att det är så enkelt att få fram men svårare att få bort.
Vad gör du?
Hur mår du?
Vad tänker du på?
Hur är det med allt?
Kan du fortfarande känna det?
Kan du fortfarande tänka tillbaka till de?
 

-

Kategori: Allmänt

Har varit vaken sen några timmar tillbaka, inte sovit så mycke inatt heller. Inatt började de snöa, då blev jag arg vill inte ha mer snö. Tur så var de ingenting som låg kvar en längre tid.
Har jävligt ont i min arm idag..
Idag ska jag va snäll och hjälpa mamma med lite ärenden och sen åka till stallet, ikväll ska familjen ha någon bowlingkväll, lite weird med sånt där tycker jag.. menmen.
Asså åhh mu längtar jag så jävla mycke tills jag får hem min lilla valp!

-

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Har verkligen noll ork till att skriva vad jag gör om dagarna.. Varit med lina som alla andra dagar i alla fall, idag åkte vi ut till jobbet en snabbis så hon fick se lite hur de ser ut. Åkte runt en massa och sen var vi hemma en stund innan jag drog hem. Fixat med bilen har vi gjort också, kommer bli fin sen.
Ska försöka sova, sov dock inge bra inatt så får se om man sover bättre inatt..
 

-

Kategori: Allmänt

 
Blev en sen kväll igår då de var längre än vad vi trodde och så var det ju inte de lättaste att hitta..
Men till slut kom vi fram och kunde släppa upp våra lyktor.
Ska snart åka iväg och hämta lina o så ska vi åka iväg och leta grejer.
 
 
 
 
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Kom hem för typ en timma en.
Kvällen igår blev väldigt lyckad, lagade god mat och drack en massa. Haha blev väl lite väl mycke men trevligt vare i alla fall. Vi var uppe till halv 4 sen blev de sängen. Vaknade ganska tidigt sen vare bara att försöka piggna till och sen började vi åka hem.
Nu ligger vi här i soffan och är lite sega, men ska städa lite och sen åka ner till stallet.

-

Kategori: Allmänt

Kom precis ut ur duschen, har varit en fin dag idag. Mår lite bättre i alla fall.
Vi gick upp tidigt och åkte ut till jobbet, det blev hårdarbete med hunden vi hade inne. Vet inte hur många gånger jag nästan blev biten men i slutet blev det mycke bättre. Det är ju inge att leka med precis, liksom 75kg kamphund men ah jag antar att jag gillar att ta risker. Men det som får mig att älska de jag håller på med är just när man ser förbättringarna, när man ser hur hundens beteende ändras.
 
Efter det blev det i alla fall badning från Bos sida, han måste ju va ren och fin.
Sen åkte vi till stallet och red ut i det fina vädret.
Blev sen bjuden ut på midda på jobbet så ska snart börja åka ut. Ska bli väldigt trevligt.

-

Kategori: Allmänt

God morgon..
Blev lite mer sovmorgon vilket var lite skönt, dock så har jag blivit lite sjuk.
Så ja idag ska vi bara ligga inne och ta det lugnt. Måste ju ner till stallet senare då jag har båda hästarna.
Igår var jag nere i stallet typ 7 8 timmar sammanlagt hah på förmiddan var jag nere för att brodda windy ha fyfan de gör jag aldrig om igen, jag höll på i 3 timmar sen gav jag upp.. hon fick i alla fall på sig broddar bak.
Sen åkte vi o hämta lina och bara va hemma o chilla, sen blev det att baka dock blev de inge bra menmen..Sen vid typ halv 7 eller nått körde jag hem dom och åkte till stallet igen, kom hem typ halv 11.
Nä nu börjar jag bli riktigt sugen på min lilla valp så ja snart kommer de att ske och har kommit på några bra namn, får se vilket de blir. Det kommer i alla fall bli en liten kille.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Jippi en massa snö.. jävla piss. Hatar vinter vill ha sommar nu! Ge mig sol.
Nu ska jag sova, dagen har varit lång och de slutade med en bruten klo och en smått panikslagen hund..
 
 

-

Kategori: Allmänt

Vaknade för 2 timmar sen.. segt då jag la mig ganska sent..
Men det verkar ju i alla fall vara finare väder idag, skönt!
Igår fick jag åka till ett av våra andra ställen o jobba då de var för lite folk där, ganska kul att se lite mera hur de andra har det.
Slutade vid 12 så vi åkte direkt och hämtade upp lina och johana, ah hade de trevligt som vanligt. Sen körde jag hem dom vid typ 8 eller vad klockan nu var.
Det har blivit lite komplikationer med en hund på jobbet så jag måste åka ut dit på lördan då han blivit ohanterbar för dom. Visst det är egentligen min lediga vecka nu men ah jag lever ju för mitt jobb och det är ju det här jag vill göra, just att hålla på med rehabilitering.
Nä nu ska jag och Bo ut och träna innan det blir att åka iväg på lunch.

-

Kategori: Allmänt

Nobody else needs to know
Where we might go

There ain't no reason to stay
We'll be light years away
 

-

Kategori: Allmänt

I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
 I'm only human

 

-

Kategori: Allmänt

Ja dålig bloggning men har inte pallat och har faktiskt haft annat för mig. Alla mina lediga dagar spenderades med lina. Vi hade självklart våran every tisdag hunddag med trion. Kanske jag redan hade skrivit om men ahja haha dagen slutade på bagarmossen, tur så var de ingen fara med min lille pojk. 
Ah vet inte riktigt vad jag skulle gjort utan lina o johana, hah skulle inte ha något liv. Finns iallafall inget bättre än när jag har lediga tisdagar och jag vet att jag har en heldag med dom, förgyller mina veckor. Tråkigt dock att johana bara kan en dag i veckan.. men hon är ju så jävla bra som både pluggar och jobbar hårt creeds till dig brorsan. 
Haha ja jag och lina har oftast numera fights med enzo, nu jävlar ska han fan lära sig åka bil i bagageluckan! Hah vettefan hur många gånger jag har fått hans jävla tassar i ansiktet.. sist knäckte han fan näsan på mig.
Nu är de bara två dagar kvar på jobbet sen är jag ledig i  9 dagar! Blir en massa tid med lina, sen får vi väl tvinga johana vissa dagar om hon inte har allt för mycke för sig. Stallet har jag varje dag så hoppas på härligt vårväder. 
Lite bilder från veckan 
 
Har pratat mer med baltos uppfödare och två andra som har hundar därifrån, härliga människor måste jag säga. Vi ska iallafall försöka ordna en liten träff, vilket jag är supertaggad på. Haha de roliga är ju att alla hans kullsyskon är typ patrullhundar och inom fm, sen kommer jag där med min lilla adhd hund hah. Nä men vad mer kan jag göra? Liksom om man jämnför honom nu med när jag fick honom för 4 år sen fyfan vilka framsteg. Och om jag fått honom ännu tidigare hade man ju säkert kommit längre. Men jag är supernöjd med min stjärna och han mår ju hur bra som helst. Och ja snart kanske jag får hem min egna lille valp, nu när jag haft så mycke kontakt med dom har jag blivit mer och mer sugen på en valp, vilket jag aldrig velat ha förut. Men ah om jag ska ha en valp så är de ju mia jag ska ha den ifrån. Just nu längtar jag bara sönder tills vi kunnat bestämma ett datum. Nä nu ska jag fortsätta jobba trots min ständiga huvudvärk som endast uppstår när jag kommer ner i pensionatet.. måste kolla upp de där snart de har hållit på en vecka nu.. 

-

Kategori: Allmänt

Skulle gärna skriva om dagen men jag är så jävla trött och har ingen lust..
Den har i alla fall varit jävligt bra, när jag kom hem blev jag kontaktad av baltos uppfödare vilket var väldigt trevligt. Pratade även med en annan tjej som också har hundar därifrån. Var kul, har ju velat kontakta hans uppfödare i flera år men har aldrig liksom vetat hu man ska börja eller vad man ska säga. De var i alla fall jätteglada över att höra hur allt har varit med balto och hur han utvecklats och så.
 
Ahh och nu önskar jag att jag bara kunde somna men nej självklart ska tankarna börja snurra.
Jaa jag har tryckt bort allting, har inte velat tänka på det och inte liksom känna efter.. men jo det känns faktiskt lite pissigt just nu. Haha men vad ska man göra liksom, duger ju tydligen aldrig hah inte konstigt att man blir dumpad hit och dit. Ha så patetiskt.. speciellt när de säger.. nej det är inte du, jag gillar dig jätte mycke men de här och de där gör de komplicerat, haha vad bra där beskrev du ju att allt var mitt fel. Haha asså vissa brudar.. pooff.
Vart finns alla normala tjejer.. haha asså aalltid.

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon..
Fyfan är helt slut i huvet.. gårdagen var väldigt stressig.
En hund blev akut sjuk och jag blir så jävla stressad när någon av hundarna blev sjuka.. just nu är hon stabil iallafall. Efter lunchen igår fick jag extrem huvudvärk, kändes verkligen som om huvet skulle explodera.. kunde knappt gå och det blev väldigt jobbigt när jag hade receptionen i 1.5 timma då det var jobbigt att prata. Mitt ena öga började även rinna väldigt mycket, asså det såg ut som om jag asböla på bara ena ögat.. pinsamt. 
När jag hade slutat gick jag bara direkt upp och la mig i sängen, somna typ direkt haha klockan var då bara 7..
Imorse kändes de lite bättre iallafall men nu när jag kommit ner till pensionatet så känns de som om de börjar komma tillbaka.. ahja får se hur dagen går..

-

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och är fett trött så kommer somna när som..
Började dagen med att åka iväg och tvätta min bil, ren och fin blev den. Efter det drog jag ut till lina och så drog vi till tungelsta med Enzo och fikade hos Anette. Väldigt trevligt.Sen drog vi ut någonstans i Haninge och gick runt, väldigt mysig plats faktiskt, Enzo var i alla fall super duktig. Var lös för de mestaa sen gjorde vi lite inkallning. Sen hämtade vi enya och drog ut till nynäs för att hämta johana när hon slutat jobba, sen blev det kinamat!
Sen drog vi hem en snabbis till johana så de fick leka lite sen drog vi hem till lina, däcka lite i sängen sen drog jag mig hemåt. Imorrn bär de av till jobbet sen blir det mysmidda med alla tjejer på jobbet, ska bli grymt kul.
Nää nu kommer jag somna.
 

-

Kategori: Allmänt

 

-

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag ska jag göra, hur jag ska bete mig, vad jag ska säga, vad jag ska känna..
Jag vet inte vad det är, det känns liksom bara som om alltid ska vara på ett speciellt sätt..
Man ska va på ett sätt, känna på ett annat sätt, prata på det sättet.
Jag vet inte... kanske känner jag mig pressad för just det. För att jag liksom inte kan känna något.
För att jag vet att det aldrig kommer spela någon roll, jag kommer alltid att vara trasig, jag kommer alltid få kämpa.
Jag kommer alltid att vara där, ensam.
Det är något där inom mig som bara inte kan tillåta mig själv att känna det, liksom så det känns ordentligt.
Jag antar att det är rädslan bakom alla känslor, bakom all svek.
Jag har fått lära mig att det är hopplöst, det spelar ingen roll hur mycket du känner eller hur hårt du faller, det krävs så jävla lite för att få allt att vända. Och ja då har du stått där och känt allt det där vackra i onödan. Och du får stå där ensam med ett brustet hjärta och försöka plocka upp de trasiga bitarna..
Nej jag kommer ihåg den smärtan och jag vill aldrig mer känna den.
Jag vet bara inte vart jag ska ta vägen, vet inte vad jag ska göra. Det har varit mitt svar på det mesta den senaste tiden.. jag vet inte.
Det kanske är dags att vara ärlig, försöka vara sann mot sig själv och mot andra.
 
 

-

Kategori: Allmänt