thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Ja fullt upp idag med, imorrn är det måndag igen.. Ahh bara 5 dagar kvar.. nu vil jag ha helg! Eller iallafall bara en sovmorgon.
Idag träffade jag Fredrik igen, det var ett tag sen. Nu med en ny stjärna, väldigt trevlig. Även fast det snart var två år sen så är saknaden fortfarande stor..
Idag har jag även hunnit träna med denna fina dam och framsteg blir det varje dag vilket är kul.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Jobbar för fulla muggar. Har haft feber sen igår och hade hoppats på att den skulle gå över.. känner att kroppen inte riktig är med på planerna. Har 6 dagar kvar att jobba yaaay.
Bilder från dagen
 

-

Kategori: Allmänt

Ja helgen var ju över snabbt. Det var ju utbildning och denna gång fick Enzo följa med.
Och guuud så duktig han var, det är ju väldigt stor skillnad på honom och Balto och han är ju verkligen härlig att sammarbeta med. Han kommer även få va med nästa gång, sen får vi ser hur det blir längre fram.
Igår när jag kommit hem med Enzo drog vi ut till Johana o käkade. Lika trevligt som alltid.
Idag åkte jag till Lina på jobbet, käkade och drog lite snabbt iväg till ikea.. vi blev klara på 10 min! 10 MINUTER!
Efter det drog jag hem, kände att det var tid att träna. Så det var bara att byta om och bege sig ut. Höll väl på runt 1 timme, både sprang och körde styrka. Kroppen tyckte de var skönt iallafall. 
Ner till stallet och ut på en mysig kvällstur, han var trött idag. 
Imorrn blir de stallet på morgonen sen ta det lite lugnt innan man ska dra ut till jobbet. Sen är det att jobba fram till nästa fredag yaaay kuuuul jobba 10 dagar i rad.
Border verkligen sova snart..
 

-

Kategori: Allmänt

Ja då var denna dag snart över och jaa nu är man trött.
Åkte till Lina på förmiddagen o käkade lunch sen plocka jag upp Enzo och vi drog iväg o träna, så duktig så. Vi får se hur det går i helgen.
Sen var det hem och ner till stallet, mysigt som alltid. Sen plockade Lina upp mig så såg vi maze runner 2 och ja den var väl bra men hatar när filmer slutar mitt i och så måste man vänta aslänge tills nästa kommer!
Imorrn blir de att ta det lite lugnt sen rida och fixa till båda hästarna och sen ut till jobbet. Tror det blir promenad med Carro på vägen ut, lät som det idag iallafall. Blir trevligt som alltid, vi ses ju knappt nu när vi båda är iväg o jobbar på annat..
 

-

Kategori: Allmänt

Ja efter den långa veckan och den enormt korta helgen så har man varit väldigt trött dessa två dagar. 
Nu är jag iallafall hemma igen, legat i sängen sen jag kom hem vid typ 4 idag.
Inte käkat sen lunch och ja nu känns de lite för sent så får vänta tills imorrn fast jag är typ ashungrig.
Hm ja imorrn då.. Tänkte kolla med Lina om hon ville käka lunch med mig, då hon jobbar blir det nog ganska tidigt men det passar ju bra eftersom jag redan nu är hungrig.. Dock så tror jag att hon sover då hon går upp tidigt och vill ju inte väcka henne så får kolla det imorgonbitti!
Sen ska jag träna Enzo hade jag tänkt, så hämtar honom från Lina på jobbet sen får jag se vart vi åker och tränar. Skulle tro att det blir här i tyresö. 
Sen blir det stallet och på kvällen bio haha tror vi har kommit in i den där bio en gång i veckan perioden igen hah.
Borde väl sova snart så jag slipper ligga här o va hungrig.. får hoppas att jag inte drömmer om mat för du kommer jag ju typ avlida.
 

-

Kategori: Allmänt

Ja då var denna jobbvecka slut och ja det känne i kroppen att den varit lång och utmattande.
Har jobbat på 3 av våra ställen i veckan och det har varit full rulle hela tiden men det är skönt. 
I fredags hade jag, Carro och Britten fixat en mysig kräftskiva på jobbet. Alltid härligt att spendera tid med mina favoritkollegor. Vi körde hem Britten någon gång efter midnatt sen var det bara direkt ner i sängen. Skönt med lite sovmorgon.
Sen var det bara att börja förbereda inför sista valpkursen. Och gud vad jag älskar att ha den sista omgången, att se hur mycket valparna utvecklats och se hur bra alla klarar de olika övningar trots de enormt svåra störningarna för dom. 
Och som alltid var alla supernöjda, ena familjen stannade kvar typ en extra timme bara för att få sitta kvar och prata om allt möjligt. Det är så roligt att man alltid kommer nära sina kunder och att faktiskt få höra att de tycker att man är bra och att de lärt sig enormt mycke. Denna familj hade även haft schäfrar tidigare så det blev ju mycke prat om den bästa hundrasen såklart. 
Men ja det känns alltid skönt att få lite bekräftelse, att jag faktiskt kan och att folk tycker att det jag gör är bra. Eftersom jag oftast är väldigt osäker på mig själv och min kunskap så känns det bra. 
Jag börjar få mer bättre dagar nu än sämre så det är skönt också att jag långsamt och sakta börjar komma ur denna svacka.
Ja mer idag då?
Käkade med Lina när jag kom hem, sen kom hon hit en stund. Käkade en massa chips och kakor fast man inte alls var sugen haha men vad ska man göra när man redan köpt de liksom..
Kollade på Maze runner, den var väl helt ok.. ganska långdragen och man fattade inte så mycke men vi ska ju se tvåan sen när den kommer ut på bion.
Imorrn blir det bio med Lina och Johana, tur så är de lite senare under dagen så får man en sovmorgon till wohooo!
Nää ska väl försöka sova snart..
 

-

Kategori: Allmänt

 
Ja då var denna vecka slut och guud vad lång den har varit. Första veckan jag jobbar mån-fre och ja de känns i kroppen.. Saknar jag mitt gamla schema? Jaaa! 
Men detta kommer blir bra det med när korppen fått vänja sig. 
 Nu blir det att vara mycke i danderyd och styra upp allting sen tar jag över där ett tag och det ska bli väldigt roligt.
Annars då? Veckan har rullat på, min privatkurs blev inställd i torsdags då ägaren råkade ut för en hjärtinfarkt men hoppas att hon kryar på sig så vi kan komma igång sen.
Varit i vallentuna och jobbat också och det har varit roligt,trevliga kunder där med några känner jag ju sedan innan vilket var roligt.
I fredags hade vi en trevlig kväll med de flesta i personalen och vi var på grönan, käkade god mat, kollade på magnus uggla och åkte en massa. Alltid kul att få umgås med alla.
Idag vaknade jag inte förrens vid halv 1! Sjukt men ja trött var man. Åkte sen iväg och kolla på en lägenhet som tove hittat, ja den var väl fin men inget för mig haha.
Ska iväg o kolla på en annan på tisdag. 
 Ut till jobbet igen ikväll, om det inte är såhär dåligt väder tänkte jag och Carro ta en mysig kvällspromenad igen.
På fredag ska vi fixa en liten kräftskiva vilket kommer bli lika trevligt som alltid. 
Får se vad veckan mer har att erbjuda men ja nu ser vi bara framåt!

-

Kategori: Allmänt

Jag blir så jävla trött på dessa dagar.
Dagen har bara varit lång och skittråkig och dåligt väder. 
Nu är jag hemma i 5 min för att snart åka ut till jobbet igen, varit nere i stallet för att få lite lugn och ro och det var skönt.
 
Ibland måste man bara backa några steg, få en syn på vart man befinner sig och vart man är påväg.
Hur ser stigarna ut och vart kommer det ta slut?
Det är svårt att känna sig nöjd. 
Vad är rätt och vad är fel.
Ska jag alltid behöva känna mig såhär.
När ska jag sluta anpassa mig efter andra. 
Jag försöker vara alla till lags och jag glömmer bort mig själv. 
Vad är jag utan alla måsten? 
Utan allt jag gör?
Jag gör allting för att försöka känna mig tillräcklig. 
För jag känner alltid att jag inte räcker till, att jag duger inte.
Jag vet inte längre om jag gör det av glädje eller just för att det blivit som måsten. 
Det går som på autopilot, det går inte att styra av.
 
Jag önskar att jag en dag ska kunna känna att jag duger precis som jag är. 
Att det inte spelar någon roll vad jag gör, att det jag gör inte avgör om jag är tillräcklig eller inte.
Att jag är den jag är och inte bara den dom vill att jag ska va.