thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Dagen har spenderats med lina, var iväg och kolla på nya lille valpen så sjukt söt.
Sen var jag nere i stallet. Har nyss fixat tvätten och hade tänkt träna men lina och johana ville att jag skulle komma till dom då de ville ha sällskap när de käkar. Får träna senare då.
Imorrn ska vi iväg med hundarna, saknar min bebis som vanligt så ska bli skönt att ha honom igen.
Bilder lägger jag upp senare när jag är inne från mobilen..
 
 

-

Kategori: Allmänt

När jag vakna imorse kändes de som måndag nej det är ju bara söndag blöö så segt. Ah det var svårt att gå upp imorse, så jävla trött. Vi åkte ju till veterinären igår med en hund när vi hade stängt, de hade börjat slagits så han var mest skadad runt ögat så åkte in för säkerhetsskull för att se så inte hornhinnan var skadad eller om såren behövdes sys. Men de såg ändå ganska bra ut, kunde ha varit värre. Ah det tog ju några timmar, väldigt segt när man helst bara vill ligga i sin säng o sova men hundarnas hälsa är viktigast, även fast det inte var så farligt och inget hade skadats så vill man ju ändå åka in för att vara på den säkra sidan. Sa ja han fick sova inne hos mig med de andra snälla hundarna, nu ska han ha ögondroppar och ska sen åka o hämta tabletter som han ska äta också. Alltid är det nånting som händer när jag jobbar.. klarade mig själv dock utan några skador denna gång. Förutom när han skulle få sprutan hos veterinären herregud vilket monster han blev, fick mig ett bett i handen.  
Men nu är de bra iallafall så det är skönt. Men ah trött är man, la mig i sängen typ halv 12.. 
Idag på lunchen ska jag fan bara ligga i solen! Igår på lunchen åkte vi runt för att fixa mer blommor och hitta krukor o grejer. . Tog ju hela lunchen.
 

-

Kategori: Allmänt

 
Sitter i receptionen och dör av värmen, helt sjukt att det är så varmt på mornarna.. när jag gick ner runt 6 tiden behövde man inte ens en tjocktröja.
Gårdagen var de fullt upp och när jag slutat planterade vi lite träd och sen tvätta vi jeepen.
Sen drog jag och philip o köpte lite hundmat och sen åkte vi bara runt o chilla som vi gjorde förr. Asnice väder man kan ju inte klaga men jag vill fan åka o bada!
 

-

Kategori: Allmänt

Ibland förstår jag inte vart alla dessa påhopp kommer ifrån och varför..
Man kan inte jämföra sig med andra då allas liv ser olika ut.
Alla har sina anledningar och sina värderingar och sin tid.
Men ja jag tar illa upp.. det hela gör mig jävligt ledsen.
Jag blir så trött av allt, det ska alltid vara något. Räcker jag inte till som jag är? för det känns verkligen som om hur jag än försöker så är det alltid något man är missnöjd med, det är alltid något som inte duger.
Det gör mig obekväm och jag tar då istället avstånd.
Nej jag borde ha sovit för länge sen, har så många dagar kvar att jobba och jag är redan så jävla trött.
Nu längtar jag verkligen till jag är ledig då jag bara kan åka o hämta min hund och bara sticka till min fristad.
 
 
 

-

Kategori: Allmänt

Kom hem från stallet för en liten stund sen och sitter nu ute på balkongen och njuter av lite vin. Inväntar resten av ligan.
 
 

-

Kategori: Allmänt

Igår hämtade jag äntligen min älskling, 17 dagar är alldeles för lång tid ifrån varandra! Vi började i alla fall med att åka ner till hundängarna och träna lite själva, mycke folk överallt men lite hann vi träna i alla fall och det går bättre och bättre.
Sen skulle vi gå en liten runda innan vi skulle ut till Haninge och på vägen träffa vi en kille som jag typ alltid träffar i hissen, han har en jättefin pitbull. Men vi stog först o prata lite på avstånd då balto fick mongo damp sen fick de hälsa lite. Stog o prata ett tag sen tänkte jag att vi lika gärna kunde gå en promenad tillsammans så lugnar han ner sig. Efter ett tag kunde vi släppa dom utan problem eller ahh balto gör ju sina små ryck men Shane (som hunden heter) brydde sig inte. Väldigt fin och lugn vovve.
Tror vi gick typ i 40 min sen stog vi o prata en stund till innan vi gick tillbaka mot bilen. Det pinsamma var ju att precis innan vi sa hejdå gjorde han sina mongoryck och självklart råka han ju bita hål i nosen på honom-.-
Men han sa att det inte gjorde något men ah pinsamt i alla fall..
Fast nä det värsta är ju att jag inte vet vad han heter haha vet bara vad hans hund heter. Kommer inte ens ihåg om vi sagt vad jag heter för vi ses typ varje dag nästan hah.
Ah enligt lina så är jag tydligen väldigt flirtig av mig, så jag ger tydligen killar falska förhoppningar eller vad man nu säger.. Ehm jaa asså jag är ju bara vänlig, tar verkligen folk vänlighet som om man flirtar eller är intresserad av personen? Jag har ingen aning för jag är inte bra på att flirta och vet inte när andra gör det heller, jag tar det väl oftast bara som att de är väldigt trevliga. Ja men som den här killen till exempel, jag skulle ju inte ta det som att han flirtar med mig bara för att han är trevlig och rolig?
 
Sen åkte vi i alla fall till lina o Enzo, åkte till rastgården där de lekte och vi gjorde lite träning. Senare åkte vi tillbaka o lämna balto, fikade lite, klippte klorna, Enzo och balto fick busa en sista gång innan vi börja åka hemåt.
När jag kom hem gjorde jag inte så mycke, la mig o vila en stund sen drog jag ut o sprang, fyfan va varmt det var, sprang i linne och ändå svettades jag som en gris och klockan var typ 9!? Men skönt vare i alla fall sen var man ju helt död.
Ja ligger fortfarande i sängen oh kommer nog göra de hela dan, ikväll kommer alla systrar och deras pojkvänner på midda, kul parmidda och jag är fortfarande forever alone fuuuuuuuun...
Tror jag ska ner till stallet efter det då de är lite svalare och inte så mycke folk ute.
 
Lite bilder från igår orkar inte lägga upp alla, men både film och fler bilder ligger på fb..
 

-

Kategori: Allmänt

Yes är vaken nu, håller på att fixa mig. Ullared idag, är inte så trött nu så de är skönt. Ska bli en rolig dag!
 

-

Kategori: Allmänt

Fredag idag, fint väder ute.
Ja idag blir det tydligen bara att ligga inne i sängen hela dagen.. kul.
Ska ner till stallet på eftermiddan senare.
Ska försöka hitta någon bra film att kolla på nu.

-

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i receptionen.. som vanligt. Har riktigt skälliga hundar inne just nu, är aldrig tyst. Känns ju bra i huvet. 
Ska lägga mig o sova på min lunch idag tror jag.
Kollar på mitt schema framöver och jag kan ju säga att juni månad är ju ganska skön. Haha jobbar totalt 8 dagar på hela månaden! 
Nu är det bara resan kvar som ska fixas.
En liten dum tax attackera mig igår, blev ett hål rakt ner i nagelbandet kändes ju väldigt skönt. Skulle inte förvåna mig om jag fick rabies eller nått annat konstigt från den där hunden.Känner mig lite smått handikappad med ena handen. Små skitsår gör ju tusen gånger ondare än de jag fick i armen sååå irriterande. 
 

-

Kategori: Allmänt

Fyfan vad jag är trött idag, känns även som att jag kommer få feber.. skönt! Har väl typ fått sova 2 timmar inatt.. så ah till er som säger att jag ska skaffa valp fuck no säger jag bara! Har inatt varit tvungen att ha en mopsvalp på 4 månader i min säng och jag har inte fått sova nånting. För det första så blev knubbe aldrig trött och vägrade sova, han har gjort minst 10000000 attacker på mig, bitit mig i ansiktet och pissat i min säng 4 gånger!!! Så nejtack till valp känner jag nu.. de vet inte heller hur länge lille knubbe ska stanna så kommer ju inte få sova nånting på hela veckan. Sen skulle han ju leka med den andra hunden jag hade i mitt rum också.. ah han lackade ju sönder men lyssnade valpen..? Näää det var ju tydligen superkul att bli halvtuppäten..
Sååå trött!
Lägger upp en fin bild jag tog på Loke o Aida igår iställe
 

-

Kategori: Allmänt

Jag jobbar, jobbar o jobbar. Hah har jobbat 1,5 dag och är redan helt slut.. bara 5.5 dagar kvar yaaay.
Sitter just nu o planerar min resa eller ah försöker i alla fall hitta något bra.
Tråkigt väder.. Vill verkligen åka utomlands nu.

-

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem, kände bara för att skriva ett litet inlägg.
Idag har jag knappt lämnat sängen, bara legat o lyssna på musik och ritat lite.
Vid 7 åkte jag iväg för att träffa Molly, vilket var väldigt längesen.
Men lika kul som alltid, mycket som har hänt sen sist och det är verkligen så roligt att vi är så jävla lika.
Nu kommer jag snart att däcka, nu fungerar tvn i mitt rum whiiii.
 

-

Kategori: Allmänt

Har 0 blogglust, har huvudvärk 24/7. Har idag varit iväg på ikea o hitta inte ett piss.
Börjar få ordning på rummet i alla fall. Får se när jag får lust att blogga..
 

-

Kategori: Allmänt

Nä det här var ju inge roligt väder att vakna till..
Skulle egentligen ha åkt iväg med hundarna idag men varken min kropp eller huvud vill resa sig idag och sen är det ju pissigt väder också vilket inte pushar en till att stiga upp.
Ahh blev inte så mycke vila igår haha vilket jag får ta stryk av idag men hade i alla fall kul igår. Direkt efter jobbet åkte jag till lina o vi åkte ut till tyresta med Enzo, usch en massa ormar o vi såg en svartis huggis fyy.
Sen var jag hemma någon timma o hjälpte pappa med en massa grejer här hemma o hann att sova en halv timma sen bar det av till heron city, såg på en väldigt bra film Divergent. Kom hem sent och sen har jag inte sovit så mycke under natten.
Nä så idag ska man väl försöka sova ikapp lite, fixa med rummet och senare ikväll åka ner till stallet.

-

Kategori: Allmänt

Jag kommer på mig själv i tankarna om dig.
Ja vissa dagar saknar jag det, längtar tillbaka till de där stunderna.
Jag saknar din blick, hur du såg på mig.
Den där blicken som fick mig att må så bra inombords.
Det är svårt att komma ihåg hur det kändes.
Känslan av att du bara var min.
Att du fanns där för mig.
Ja, jag saknar dig.
Allt.