thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Jaa jag vet, dålig uppdatering men har inte haft tid. Fick ju som sagt hem nova i onsdags, sen dess har det varit fullt ös medvetslös. Har varit jättekul att ha henne hemma igen och vi har hunnit med mycket. I torsdags åkte vi ner till stallet och hon pussade på kiwi, dom var så söta. Efter det träffade vi pella och flit, tränade lite och så fick de bada. Sen satte vi oss på den jättevarma bussen o åkte till lina och kiro. Var ute och gick på lekplatsen och medans vi satt där komdet en ekorre.. Ascoolt då den typ hoppade emot oss seeeeen fick nova damp så hon jaga upp den i ett träd och den blev aslack! haha.
Efter en stund ute gick vi in till lina o chilla lite, det var kul att  hon och kiro funkade ihop. Resten av kvällen var vi bara hemma och myste o tränade.
Igår var vi också ute typ hela dagen men då gick vi bara runt i trollbäcken. Badade och fortsatte träningen, hon är duktig och lär sig ganska snabbt.
Vid fyra tiden började vi åka mot mörby, mötte annamaria där och så åkte vi hit. Kanske ska vara hundvakt till båda i en vecka lite senare, skulle vara kul att se hur de är tillsammans de är tydligen väldigt jävliga haha. Men sen i sommar ska jag även ha nova ganska mycket tror jag att det kommer bli. Så det ska bli kul att se vad som sker.
Idag verkar det bli fint väder, ganska mycke hundar denna helg med men många som ska hem imorgon. Så imorgon blir det nog lite mer stressigt.
Nä nu måste jag byta om det jobbarkläderna jobbajobbajooooobba!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: