thatdaywillcome.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

 
Ska skriva ett såntdär kärleksfullt inlägg.. haha suger ju på sånt.
Kan ju börja med några bilder först
Åh minns denna dag, det var midsommarn förra året. Fan va kul vi hade, helt klart den roligaste midsommarn jag har haft.
Ahh som sagt dessa tre bilder är de enda som finns på oss.. det är sjukt.. tre år tillsammans och de finns bara tre bilder. Nej det måste de bli ändring på!
Nejme vafan ska man skriva..
Har gjort mycke tillsammans, typ norrland. Haha det var verkligen askul.. Haha sommarn när vi var hos anette och vi skulle ut och ha kul i regnet och du ramlade i trappan..
Älskar när man har en sån vänskap som man bara kan sitta och göra ingenting och ändå känna att man har kul haha vi är ju mongo allihopa. Men ah så är det. Man behöver liksom inte känna den där jobbiga tystnaden när det blir tyst eller att vi alltid måste göra nånting för att ha kul. Vi kan bara sitta och göra ingenting.
Vi har väl haft våra upp och nergångar genom åren, men jag hade aldrig klarat mig utan en sån vän. Som alltid finns där och alltid får en att le.
Längtar tills vi är gamla och fula( inte för att vi är speciellt snygga nu heller) o då ska vi vara så jävliga mot mänskligheten att alla kommer hata oss och det kommer va så kul. Tur att vi har varandra, vi kommer föralltid vara forever alone tillsammans!
Inte långt kvar, snart sitter vi i våra rullstolar inne på ålderdomshemmen som vi kommer försöka rymma ifrån. Och så kommer det bli en massa rullstolsrace.
Jag och lina när vi var i norrland...
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: